Beşiktaş'tan Şenol Güneş açıklaması

Siyah-beyazlı kulüp, TFF'nin Şenol Güneş'e yaptığı milli takım teklifinin kabul edilmediğini duyurdu.

Haberler 01.08.2017 - 10:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Beikta Kulübü, teknik direktör enol Günee, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafndan 4 maçlk bir teklif sunulduunu ancak bu teklifin milli takma ve Beiktaa katk salamayaca belirtilerek kabul edilmediini açklad.

Siyah-beyazl kulüpten yaplan açklamada, Türkiye Futbol Federasyonu tarafndan bakanmz Sayn Fikret Ormann bilgisi dahilinde hocamz Sayn enol Günee Beiktataki görevi devam ederken, ayn zamanda milli takmmz da yönetmesi için 4 maçlk bir teklif sunulmutur. Bu teklifle ilgili hem bakanmz hem de teknik direktörümüz ortak bir deerlendirme yaparak böyle bir çalma modelinin hem hepimizin ortak gururu olan milli takmmza hem de ülkemizi ampiyonlar Liginde temsil edecek olan Beiktamza katk salamayaca konusunda hemfikir olmutur. ifadeleri yer ald.

enol Günein adnn milli takm için geçmesinin gurur verici bir durum olduunun aktarld açklamada unlar kaydedildi:

Teknik direktörümüz Sayn enol Güne ve Türkiye Futbol Federasyonu Bakan Sayn Yldrm Demirören arasnda bugün bakanmz Sayn Fikret Ormann bilgisi dahilinde gerçekleen nezaket ziyaretinde de bu ortak karar tekrar ifade edilmi, bu onurlu görev için yaplan bu kymetli teklife teekkür edilmitir. Dolaysyla tüm kamuoyunun hakl takdirini kazanm baarl hocamz Sayn enol Güne, son iki sezondur olduu gibi Beiktamzn yeni baarlar için çalmaya devam etmektedir.

Ana Sayfaya Git