Bilgi Evi'nde spor faaliyetleri başladı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı'na bağlı Bilgi Evi'nde öğrencilerin faydalanacağı spor faaliyetleri başladı.

Haberler 08.01.2020 - 11:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Valisi ve Büyükehir Belediyesi Bakan Vekili Hasan Basri Güzelolunun talimatlaryla Büyükehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Bakanlna bal Bilgi Evi örencilerinin yararlanaca spor faaliyetleri start ald. Spor faaliyetleri kapsamnda futbol, basketbol, tenis, voleybol gibi birçok spor dallar örencilerin hizmetine sunuldu.

Spor faaliyetleri, profesyonel spor eitmenlerince ve uygun programlar dahilinde hazrlanarak belli günler ve saatlerde gerçekletiriliyor. Büyükehir Belediyesi spor tesislerinde gerçekleen antrenmanlara örenciler belediyeye ait servis araçlaryla götürülüyor. Bilgi Evi Spor Kulübüne kayt yapan yüzlerce örenci bu imkanlardan yararlanyor. Örencilere hem bedenen hem de psikolojik olarak katk sunulmas amaçlanan spor faaliyetleri futbol kursu ile balad. Spor faaliyetlerinden faydalanan örenciler, bu imkanlar salayan Vali ve Büyükehir Belediyesi Bakan Vekili Hasan Basri Güzeloluna ve Büyükehir Belediyesi yetkililerine teekkür etti.

Ana Sayfaya Git