Binada kapıcı sahada hoca

Masterler Ligi'nde mücadele eden Seyrantepespor'un teknik direktörlüğünü yapan apartman görevlisi Mezher Tekçi, binada "Kapıcılar kralı" sahada "Jose Mourinho" olarak nitelendiriliyor.

Haberler 27.11.2019 - 11:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Kayapnar ilçesinde 126 daireli sitede 12 yldr apartman görevlisi olarak çalan 48 yandaki Tekçi, giydii yöresel kyafetiyle temizlik yapyor. Tekçi, buradaki iinin ardndan ise 40 ya üstü futbolcularn mücadele ettii Masterler Ligindeki Seyrantepesporun gönüllü olarak teknik direktörlüünü yapyor. Taktik verdii futbolcularnn sahada istediini yapmad zaman veya gol kaçrd pozisyonlarda sinirlenen Tekçi, apkasn yere frlatarak tepkisini gösteriyor. Tekçi, Galatasaray tuttuunu söyleyerek, takm için Fatih Terimden malzeme desteinde bulunmasn istedi.

HABER MERKEZ

Diyarbakrda Masterler Liginde mücadele eden Seyrantepespor takmnn teknik direktörlüünü yapan ve ayn zamanda apartman görevlisi olarak çalan 48 yandaki Mezher Tekçi, maçlara alvar giyip, elinde tespihle çkyor. Maç esnasnda yapt hareketleri baz ünlü teknik direktörlere benzetilince Tekçi, sosyal medyada ilgi oda oldu.

Diyarbakrda 40 ya üstü futbolcularn mücadele ettii Masterler Ligindeki Seyrantepesporu yöneten ve ayn zamanda Kayapnar ilçesinde apartman görevlisi olarak çalan Mezher Tekçi, maçlara alvar giyip, elinde tespihle çkyor. Maç süresince yerinde duramayan ve taç çizgisi boyunca gidip gelerek futbolcularn yönlendiren Tekçi, gol kaçran veya hata yapan oyuncularna verdii tepkisiyle de baz ünlü teknik direktörlere benzetiliyor.

MAçLARDA BAZEN KENDM KAYBEDYORUM

Maç srasnda çekilen görüntülerinin sosyal medyada yaynlanmasndan sonra ilgi oda olan Mezher Tekçi, çocukluundan beri futbolu sevdiini söyledi. Tekçi, Apartman görevlisiyim. Masterler Liginde 20 takmmz var. u anda 7 maç yaptk. 3 galibiyet, 3 malubiyet, 1 de beraberliimiz var. Maçlarda bazen kendimi kaybediyorum. Bazen futbolcuyla beraber kouyorum. Sanki gole ben gidiyorum gibi bir durum yayorum. Tüm bunlardan zevk alyorum. Futbolcularmz net golleri kaçrnca tepkiler veriyorum. Bir süre sonra da moral veriyorum. Gol kaçran futbolcum yüzünden mehur olduk. Ylmaz Vural takla atyor, ayan kryor. Ben daha krmamm ama krmama az kald. apkam krdm zaten. Attm yere krld, yeni bir apka aldm dedi.

MAçTAN SONRA GELP M YAPIYORUM

Sahaya yöresel kyafetle gitmeyi sevdiini belirten Mezher Tekçi, Hem seyirci hem rakip takm bu kyafeti sevdii için ben de seviyorum. Maçlara böyle gidiyorum. Eofmanla gitmiyorum. Daha ilgi çekiyor, daha seviliyor. Futbolu sevdirmek için böyle giyiyorum. Onlar da beni seviyorlar Allah raz olsun. Maça gidiyorum, maçtan sonra gelip iimi yapyorum. imi de seviyorum. Temizlik olsun, çöp toplama olsun. Evde maç izlerken eimle, çocuklarla kavga ediyorum. Onlar dizi olsun diyor. Ben maç olsun diyorum. Öyle tatl kavgalarmz oluyor diye konutu.

HOCAMIZ JOSE MOURNHOYA BENZYOR

Seyrantepespor oyuncularndan kendisi de Mezher Tekçi gibi apartman görevlisi olan Abdurrahim Deniz ise unlar söyledi:

Hocamz sahada her zaman böyle davranyor. Gol kaçrdmz zaman, hata yaptmz zaman bize kzyor. Sadece sahada böyle. Ben golü kaçrdm zaman bana çok kzd. Gol krallnda 2nci sradaym. 13 yldr buradayz. Ayn meslei yapyoruz. Hocamz Jose Mourinhoya benziyor.

Ana Sayfaya Git