Bingöl’de bisiklet yarışması

Bingöl’de gençlerin katılımıyla bisiklet yarışması düzenlendi.

Haberler 05.08.2019 - 01:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çileri Bakanl Sivil Toplumla likiler Genel Müdürlüünün organizasyonuyla, Bingöl Belediyesi ve AK Parti Gençlik Kollar koordinesinde Haydi Sende Bisikletini Kapta Gel sloganyla yarma düzenlendi.Merkez Genç Caddesi Alay Tepesi kavanda balayan y 75 yarmacnn yer ald etkinlie Bingöl Belediye Bakan Erdal Arkan, Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. brahim çapak, AK Parti Gençlik Kollar Bakan Yusuf Bayantemur ve baz kurum amirleri de katld.

Balama düdüüyle birlikte yarmaclar yaklak 5 kilometrelik güzergahta birbirleriyle kyasya mücadele etti. Yarma merkez Hükümet Kona önünde son buldu. Yarmada dereceye girenlere çeitli hediyeler verildi.

Sporun bir görev olarak yaplmayacana dikkat çeken Belediye Bakan Erdal Arkan, Sevmeniz lazm, sevmek lazm. Aksi halde spor yapmak eziyete dönüebilir. Kendimizi psikolojik olarak spor yapmaya hazrlamalyz. Sporun faydalar çok fazla. Bizlerin günlük olarak spora ayrdmz zaman çok az. Spora daha fazla zaman ayrmalyz. Gençlerimizi ve çocuklarmz spor yapmaya tevik etmek ve sporu sevdirmek için bu ortamlar oluturmamz lazm. Bu organizasyonlar arttrmamz gerekiyor. Bu çalmalar çok deerli görüyoruz. Emei geçen herkese ve katlmclara teekkür ediyorumdedi.

AK Parti Gençlik Kollar Bakan Yusuf Bayantemur ise, Yarmamza 75 yaknda yarmac katld ve dereceye girenlere çeitli hediyeler verdik. Gençlerimiz ciddi bir ekilde spora yönelmi durumdalar. Bisikletle amacmz insanlarmz spora tevik etmek, araç kullanm azaltmak. Daha salkl bir yaam için herkesi spora, bisiklet kullanmna davet ediyoruzifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git