Bingöl'de kayak yarışması

Bingöl Hesarek Kayak Tesisinde düzenlenen kayak yarışması, büyük ilgi gördü.

Haberler 04.02.2018 - 12:32 Son Güncelleme : 04.02.2018 - 12:33

Bingöl Gençlik Hizmetleri ve Spor l Müdürlüü tarafndan Hesarek Kayak Merkezinde 30 - 40, 40 - 50 ve 55 ya üstü üç kategoride kayak yarmas düzenlendi. Yaklak 60 yarmacnn katld yarmada dereceye girenlere madalya verildi. Renkli görüntülere sahne olan yarma, büyük ilgi gördü.

Hesarek Kayak Merkezinin youn bir ilgi gördüünü belirten Vali Ali Mant, Yine yalsndan gencine birçok hemerimiz ve il dndan gelen vatandalarmz var. Gönüllerince bir gün geçiriyorlar. Burada her türlü imkanlar kendilerine hazrlanm. Ayrca bugün kayak yarmasnda farkl kategorilerde derece alan sporcularmza ödüllerini verdik. Bizi mutlu eden ey, kayaa 7den 70 olan ilgidir. nsanlarmz son derece mutlu. Aileleri ile birlikte uzaklara gitmeden, yakn bir noktaya, kayak merkezine gelerek güzel anlar geçiriyorlar dedi.

Düzenlenen yarmann Hesarek Kayak Merkezine yeni bir ivme kazandracan aktaran Gençlik Hizmetleri ve Spor l Müdürü Erdal Arkan ise, yarmalarn ve etkinliklerin devam edeceini ifade etti. Ardndan yarmalarda birinci olan sporculara, Vali Mant tarafndan madalyalar verildi.

Ana Sayfaya Git