Bismilli bilek güreşçileri Türkiye şampiyonasında Diyarbakır'ı temsil edecek

Yalova’da 20-24 Mart 2019 tarihinde düzenlenecek olan Okullararası Bilek Güreşi Türkiye Birinciliği müsabakalarında Diyarbakır’ı Bismil ekibi temsil edecek.

Haberler 22.02.2019 - 12:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Seyrantepe Kapal Spor Salonunda gerçekletirilen Okullararas Yldzlar Bilek Gürei müsabakalarnda Bismil Fatih Anadolu Lisesi örencileri büyük bir baar elde ederek, 20-24 Mart 2019 tarihinde Yalovada düzenlenecek Okullararas Bilek Gürei Türkiye Birincilii müsabakalarnda Diyarbakr temsil etmeye hak kazand.

BLEK GÜREçLER

Dereceye giren örencilerden Ahmet Özer 75 kiloda, Yunus çelebi 65 kiloda, evin çavdar 65 kiloda ve Fatih Aydn ise 70 kiloda il birincisi oldu. çekimeli geçen müsabakalar sonucunda dereceye giren sporculara kupa ve madalyalar düzenlenen törenle verildi. Örencileri müsabakalara hazrlayan Fatih Anadolu Lisesi beden eitimi öretmeni Abdulkadir Oruç, Türkiye ampiyonasnda Diyarbakr en iyi ekilde temsil edeceklerini dile getirdi.

DYARBAKIRI TEMSL

Oruç, Örencilerimiz güzel performans sergilediler. Bunda örencilerin vakit snrlamas olmadan okulun özel yerlerinde fedakarca çalmalarnn da etkisi var. Bizlere bu konularda yardmc olan müdürümüz Nevzat Kolumana teekkür ediyorum. Bize baarlaryla mutluluk salayan örencilerimize de çok teekkür ediyorum. Baarlarnn devamn diliyorum dedi.

Örencilerin baar sevincini paylaan lçe Milli Eitim Müdürü Aydn Ak ise, derece alan sporcular tebrik ederek, baarlarnn devamn diledi.

Ana Sayfaya Git