Bitlisli çocuklar tenis öğreniyor

Bitlis Belediyesi, gençleri zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak ve ilgi duydukları spor dallarına yönlendirmek amacıyla Kort Tenis kursunu açtı.

Haberler 23.08.2019 - 01:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bitlis Belediyesi tarafndan Kort Tenis kursu açld. Gençlerin ve çocuklarn zararl alkanlklara bulamamas ve vakitlerini verimli kullanmalar için farkl kurslar açan Bitlis Belediyesi, açt kurslardan ücret talep etmiyor.

Har yatan vatandan ilgi duyduu kurslara, youn katlm salanyor. Spora ilgi duyan ve bu alanda kendini gelitirmek isteyen vatandalara, Belediye Spor Kompleksinde deneyimli eitmenler tarafndan ücretsiz kurslar veriliyor.

Belediye bünyesinde açlan ücretsiz kurslar hakknda açklamada bulunan Bitlis Belediye Bakan Nesrullah Tanlay, gençlere sporu sevdirmek ve gençleri kötü alkanlklardan uzak tutmak amacyla ücretsiz kurslar açtklarn söyledi.

Tanlay, Unutmayalm ki saln temelinde spor yatmaktadr. Belediyemizin bünyesinde ücretsiz gerçekletirdiimiz kurslarmzda; Tiyatrodan, akl oyunlarna, kort tenisinden Badmintona ve step aerobik kurslarna kadar farkl birçok branta eitim veriliyor. Spor kurslarmza herkesi davet ediyorum. Bu frsattan faydalanmak isteyen vatandalarmz, Bitlis Belediyesi Kültür ve Sosyal ler Müdürlüüne gelerek, ücretsiz kayt yapmalar yeterlidir. Kayt yaptktan sonra eitmenlerimiz tarafndan verilen ücretsiz kurslardan faydalanabilirler. dedi.

Ana Sayfaya Git