Bitlis'te "kar voleybolu" turnuvası

Bitlis Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü antrenörleri, kar kalınlığının 2 metreyi bulduğu Rahva bölgesinde "kar voleybolu" turnuvası düzenledi.

Haberler 09.03.2020 - 11:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Son yllarn en çetin knn yaand Bitliste bir araya gelen antrenörler, kar elenceye dönütürmek için bir etkinlik gerçekletirdi.

Bu amaçla El-Aman Han Kayak Merkezinde kar üstüne kurdelelerle voleybol sahas oluturan antrenörler, file ve hakem kulesi de kurarak hazrlklarn tamamlad.

Etkinlie ilgi gösteren kentteki öretmen, esnaf ve vatandalar, 3er kiilik takmlarla kar üstünde voleybol maç yapt. Sporcularn ampiyon olabilmek için kyasya mücadele ettii turnuva, renkli görüntülere sahne oldu.

Bitliste kar voleybolu turnuvas

Voleybol antrenörü Gürkan Turhan, gazetecilere yapt açklamada, bölgenin corafi koullarn deerlendirmek amacyla çeitli etkinlikler düzenlediklerini söyledi.

Kentte ilk kez kar voleybolu turnuvas gerçekletirildiini belirten Turhan, Bu etkinliklerin saysn artrmak istiyoruz. Türkiye ve bölge ampiyonalar gibi faaliyetleri kentimize almay düünüyoruz. Bu bizim için sadece balangç. Etkinlii düzenlemek istediimizde, bunu duyan arkadalarmz bizden hevesli çkt. Bu da bizi mutlu etti. Güzel bir etkinlik oldu. Bundan sonra daha güzel organizasyonlar yapacamza inanyorum. diye konutu.

Oyunculardan Gülden Aktun ise güzel bir etkinlik vesilesiyle bulutuklarn aktararak, Vatandalar bir yandan kayak yaparken, biz de kar voleybolu oynuyoruz. Etkinlie 9 takm katld. Burada elenceli vakit geçiriyoruz. Voleybol baka illerde plajda oynanrken, biz ise karda oynanyor. Voleybol, Bitliste gelimekte olan bir spor. lk olmasna ramen youn katlm oldu. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git