Biyonik adam Mehmet Topal...

Fenerbahçe'nin "Örümcek Adam"ı Mehmet Topal, sakatlık kabusuna yenik düşmeden, yılmadan formasını terletmeye devam ediyor.

Haberler 17.03.2015 - 14:57 Son Güncelleme : 17.03.2015 - 14:57

Sarı-Lacivertli takımın ve milli takımın en önemli silahlarından olan Mehmet Topal, geçen hafta da sakatlığı tamamen geçmemesine rağmen Gençlerbirliği deplasmanında takımdaki yerini aldı.

>İĞNE İLE OYNADI

>Sol dizindeki sakatlığı ve ağrılarına rağmen iğne ile sahaya çıkan tecrübeli oyuncu 90 dakikayı tamamladı ama maçtan sonra ayağının üzerine basamayacak duruma geldi. Mehmet Topal Beşiktaş derbisi öncesi riske edilmiş oldu.

>NELER YAŞADI NELER...

>Geçen sezonun ortasında belinden ameliyat edilecek spekülasyonu yapıldı ama o aldırış etmedi işine baktı. Belinden ağrıları vardı ama ameliyat olmadan uzun süre tedavi olarak ağrılarını dindirdi ve maçlarını aksatmadı.

>Bursaspor maçında boynunun üzerine ters düştüğü için ölümden döndü. Boynunu dahi hareket ettirmekte zorlanan Mehmet Topal , 3 gün boyunca doğru dürüst uyuyamadı, istifra etti, ağrılar içinde 3 gün geçirdi. Bir sonraki hafta Eskişehir maçında ikinci yarıda oyuna girdi.

>30 Ocak’ta yapılan antrenmanda ayak bileği burkulan Mehmet Topal çalışmayı yarıda bıraktı. Ancak tedavisinin ardından 1 gün sonra 17. Haftada oynanan Kardemir Karabükspor maçında forma giydi.

>Galatasaray derbisinde sol diz iç yan bağlarında zorlanma, zedelenme ve kanama meydana gelen Mehmet Topal tedavisinin ardından G.Birliği karşısında forma giydi.

>PROFESYONEL FUTBOLCUYA GÖRE ÇOK ÖZVERİLİ

>Bu sakatlıkların yanı sıra hafif sakatlıklar yaşamasına rağmen Mehmet Topal sarı kart cezalısı olduğu 1 maç dışında tüm maçlarda forma giydi. Ancak sakat sakat oynadığı maçlar yarın öbür gün futbol hayatını riske sokabilir. Bu duruma aldırış etmeyen Mehmet Topal profesyonel bir futbolcu için fazlaca özverili yapısıyla dikkat çekiyor.

Ana Sayfaya Git