‘Bize yakın hedef Play-Off’

Diyarbekirspor Teknik Direktörü Duman,şampiyonluk şansları az olmasına rağmen yarışı sonuna kadar sürdürmeye kararlı olduklarını söyledi. Duman, ”Play-Off en gerçekçi hedef ama şampiyonluk için de pes etmeyeceğiz” dedi.

Haberler 20.03.2017 - 09:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bize Yakn Hedef Play-Off

Kendi sahasnda Sultanbeyli Belediyesporu 4-1 yenen Diyarbekirspor,geçen hafta ald Afjet Afyonspor yenilgisinin yaralarn sard.

Teknik Direktör Ahmet Duman,iyi bir oyunla galip geldiklerini belirterek 2.Lige dorudan yükselme anslarnn devam ettiini söyledi. Duman,Afyondan 3 puanla dönseydik çok ey deiirdi. Maalesef bunu baaramadk. Afyonspor ampiyonlua yakn.Ancak biz yine de ansmz devam ettii sürece kovalayacaz. Sultanbeyli Belediyespor karsnda iyi futbol oymayarak kazandk. çok daha farkl kazanabilirdik. Bize yakn hedef Play-Off.Play-Offtan da olsa inallah 2.Lige çkacaz dedi.

Futbolcular Gelecekten Umutlu

Futbolcular da galibiyet nedeniyle sevinçli olduklarn ifade ettiler. Afyon maçndan sonra moral bozukluu yaadklarn anlatan Eref Korkmazolu,Afyon maç çok önemliydi. Kazanmak istiyorduk fakat baarl olamadk. Afyon maçn kaybederek ampiyonluk için tüm ipleri rakibimize braktk. Sultanbeyli Belediyespor karsnda hem iyi oynadk hem goller attk. Kalan 7 maçmz da kazanmak istiyoruz dedi.

Yakup Demir ise 2.Lige çkacaklarna olan inancnn tam olduunu anlatt. Demir,Afyonda önemli bir ans teptik. Direkt çkmak zor gibi. O olmazsa Play-Off var. Sezon sonunda 2.Lige çkacamza inanyorum dedi.

Ana Sayfaya Git