Boş Salona Söylediler!

TFF 3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbekirspor, sezon açılışını konserle gerçekleştirdi. Yeşil kırmızılı kulüp, lig öncesi İzzet Yıldızhan ve Bedri Ayseli'yle düzenlediği konser ilgi görmedi. Sanatcılar boş salona, kanser vermek zorunda kaldı.

Haberler 27.08.2017 - 12:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbekirspor yeni sezona düzenlenen halk konseriyle merhaba demek istedi, ancak istedii ilgiyi göremedi.

Türkücü zzet Yldzhan ve Bedri Ayselinin sahne ald ve sunuculuunu Esra Harmandann gerçekletirdii halk konseri, beklenen ilgiyi almad.

Seyrantepe Spor Salonunda gerçekleen konsere ilginin çok az olmas dikkat çekerken, protokol ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte 200 kadar kiinin salonda bulunmas eletiri konusu oldu.

Konsere ksa bir süreliine katlan Diyarbakr Ak Parti Milletvekili Ebubekir Bal, l Emniyet Müdürü Tacettin Aslan, l Jandarma Komutan Tugeneral Ali Demir salonun boluu karsnda aknlklarn gizlemezken, bir süre sonra salonu terk etmek zorunda kaldlar.

Buarada, yeni Kulüp Bakan Bilal Kadayfçolu, bu sezona iddial girdiklerini ve ligin açl heyecann Diyarbakr halkyla birlikte paylamak istedikleri için böylesi bir halk konseri organize ettiklerini söyledi.

Ana Sayfaya Git