Boluspor'da Giray Bulak dönemi

SPOR Toto 1'inci Lig ekibi Boluspor, tecrübeli teknik adam Giray Bulak ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Bulak, "Bu ligin çok bilinen, anılan ve takdir edilen bir kulübü olmak istiyoruz" dedi.

Haberler 04.07.2019 - 10:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bolusporun, geçen sezon sonunda teknik direktör Orhan Kaynakla yollarn ayrmasnn ardndan balayan antrenör aray sona erdi. Krmz-beyazl ekip, geçen sezon Balkesirsporu çaltran teknik direktör Giray Bulak ile 1 yllk anlama imzalad. Kulübün Karaçayr Mahallesinde bulunan tesislerinde imza töreni düzenlendi. Törene, Boluspor Bakan Necip çarkc, teknik direktör Giray Bulak ve ekibi ile kulüp yöneticileri katld.

mza töreni öncesi açklamalarda bulunan Boluspor Bakan Necip çarkc, 2011 ylnda Ankarada görütüüm, orada tabii hocamzn kariyeri çok yüksekti yine yüksek, hep Boluspor bütçesine göre hareket ettiim için o gün anlaamamtk. Hocamzla bu 4-5 yldan beri çok iyi aabey-karde ilikilerimiz oldu. 8 sene sonra istediimiz, beklediimiz, çok sevdiimiz hocamza yeniden biz kavutuk. Yeni hocamzn kariyeri, itibar, kiiliinin Boluspora göre olduuna inanyorum. Onun da Boluspora gelmekten dolay çok mutlu olduunu biliyorum dedi.

Giray Bulak ise Bolunun doa harikas olduunu belirterek, 8 yllk bir sabr, müthi bir zamanlama, imdi birlikteyiz. Ama her yl en azndan sezon ba kamp için geldiim bir kent oldu. Lokasyonu, doas, çevresi muhteem bir yer. nsan her zaman Türkiyede takdir edilmi bir yer. Kulüp yaps, bakan ve yönetim süreklilii her zaman deer görmü bir kulüp. Bir hoca için en avantajl konu bu zaten. Bu sürekliliin olmas. Bu da bizim için avantaj diye konutu.

Ligin anlan ve takdir edilen kulübü olmak istediklerini belirten Bulak, unlar söyledi:

Bolusporun hep yüksek hedefleri olur. Tabii bu lig çok önemli bir lig. Birinci lig olmadan Süper Lige çklmyor. Bu ligde olabilmek için Samsunsporun, Sakaryasporun, Saryerin ve dier büyük ehir kulüplerinin harcad enerjiyi biliyorsunuz. 30 bin kiiye oynamalarna ramen 50, 60, 70 milyon bütçe kurmalarna ramen bu ligi yakalayamyorlar. Bir de bu ligin deerini bilmeyen takmlar var. Onlar da, benim çaltm geçen seneki kulüp var. Bunun gibi birkaç kulüp var. Bu ligin çok önemli bir lig olduunu, önemli hocalarn, önemli isimlerin çalt bir lig olduunu bilmemiz lazm. Zaten bu ligde olursanz Süper Lige çkyorsunuz. O zaman bu ligde salam, ayaklar üzerine basmak lazm. Türkiyenin u andaki ekonomik futboldaki yapsna bakarsak kulüplerin çok dalgalanma içinde olduunu biliyoruz. Dolaysyla kendisi üreten, yetitiren, bu ürettiini yetitirdiinin deerlerini bilen ve onlarla beraber hedef yakalayan bir takm olacaz. Biz batan kendimize hiç hedef koymadk. Zaman içerisinde inallah baz yerler yakalayabiliriz. Ama bugün tabii ki sadece bu ligin çok bilinen, anlan ve takdir edilen bir kulübü olmak istiyoruz.

Ana Sayfaya Git