Boluspor'da keyifler yerinde

BOLUSPOR, Fenerbahçe'ye karşı hazırlık maçında alınan 6-2'lik galibiyetin ardından depoladığı moralle Gaziantepspor maçına hazırlanıyor. Teknik direktör Sait Karafırtınalar, Fenerbahçe maçıyla ilgili olarak, "Geçmişi toprağa gömmezsen yarınlar çiçek açmaz. Çok fazla takılmayıp önümüze bakacağız" dedi.

Haberler 27.03.2018 - 10:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Boluspor, hafta sonu karlaaca Gaziantepspor maçnn hazrlarna balad. Karaçayr Mahallesinde bulunan kulüp tesislerinde teknik direktör Sait Karafrtnalar yönetiminde gerçekletirilen antrenmanda krmz beyazl ekibin Fenerbahçe karsnda hazrlk maçnda ald 6-2lik galibiyet nedeniyle oldukça moralli olduklar gözlendi. Futbolcular, antrenmanda snma kousunun ardndan bireysel çalmalar ve kondisyon arlkl çalt.

Antrenman öncesi açklamalarda bulunan Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafrtnalar, Fenerbahçe karsnda alnan 6-2lik galibiyetle ilgili olarak, Öncelikle Fenerbahçe camiasna teekkür ediyorum. Buraya kadar gelip bizi onurlandrdlar. Güzel bir hazrlk maç oldu. Kolay bir ey deildi. Skk programda günübirlik geldiler, bize zaman ayrdlar. Fenerbahçe maçnda sadece gençlerin deil, bütün takmn performansndan memnunum. Skora çok taklmyorum. Benim için oynanan oyunun güzellii sevindiriciydi. Bu maç futbolcularmzn üzerinde oldukça moral oldu. çok fazla taklmyoruz. Oyunculara da söyledim. Geçmii topraa gömmezsen yarnlar çiçek açmaz. çok fazla taklmayp önümüze bakacaz eklinde konutu.

Gaziantepspor maçn deerlendiren Karafrtnalar, Kalan son bölümde oynanacak 6 tane maçtan en önemlisi. Bunu kazandmz zaman dier maçlarn önemi olacak. lk 2 iddiamz devam ediyor. Bunu sonuna kadar devam ettirmek istiyoruz. Rakiplerimiz son haftalarda hep birbiriyle oynayacak. Eer bu ay kaypsz geçersek neden olmasn diyoruz. Olmazsa da ilk 6daki yerimizi korumak için elimizden gelen mücadeleyi sergileyeceiz diye konutu.

Ana Sayfaya Git