Bravo Kızılaslan!

Sakarya'da düzenlenen Türkiye Ümit Genç ve U-21 Yaşaltı Karate Şampiyonası'nda 59 kiloda mücadele eden Diyarbakırlı milli sporcu Sena Kızılaslan, Türkiye Ümit Genç Kadınlar kategorisinde şampiyon oldu.

Haberler 09.05.2022 - 09:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediyesinden yaplan açklamaya göre, Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu sosyal medya hesabnda yapt paylamla baarsndan dolay Kzlaslan ve antrenörünü tebrik etti.

Spora ve sporcuya her zaman destek verdiklerini belirten Beyolu, unlar kaydetti.

Gençlerin sporda baarl olarak memleketimizin ismini zirveye tamasn önemsiyoruz. Sena Kzlaslan kzmzn Türkiye ampiyonu olmak gibi son derece anlaml olan bir baary elde etmesi hakl bir sevinç meydana getirdi. Sporcumuzu en kalbi duygularmla tebrik ediyor, emek veren hocalarmza da teekkür ediyorum. ifadelerini kulland.

- ampiyonluu Bakanma ve memleketime armaan ediyorum

Açklamada milli sporcu Kzlaslann görülerine de yer verildi.

Diyarbakra bu sevinci yaatt için çok mutlu ve gururlu olduunu belirten Kzlaslan, spora ve sporcuya verdii destekten dolay Balar Belediye Bakan Beyoluna teekkür etti.

Kzlaslan, Maddi ve manevi her zaman yanmzda yer alan Balar Belediye Bakanmz Hüseyin Beyoluna ve kimliini tamakla gurur duyduum memleketim Diyarbakra armaan olsun. Üzerimizde büyük emei olan Mehmet Yazar, Ahmet Yazar ve Aye Meryem Yazar hocalarma da çok teekkür ediyorum. ifadelerini kulland.

Milli takm ve Balar Belediyespor antrenörü Ahmet Yazar da, bu baarnn ciddi bir emek ve özveri sonucu geldiini belirtti.

Ana Sayfaya Git