Şampiyonluğu kaçırmanın üzüntüsünü yaşayan Diyarbakırlı gençler, gönüllerin şampiyonu olarak alkışlandı.
Diyarbakır İnter U14 Genç Futbol Takımı, Turkiye ikincisi oldu.
Konyada oynanan final maçında Bursa Kültürspora ikinci devrede kendi kalesine attığı golle 1-0 mağlup olan Diyarbakırlı gençler, Türkiye şampiyonluğunu kılpayı kaçırdı.
Yarı finalde Mersin İnteri 2-1 yenerek finale kadar yükselen Diyarbakır İnter, finalde şampiyon olamadı ancak bu sezon 81 İlden 127 takımın katıldığı Türkiye Futbol Federasyonu organizasyonunda Türkiye ikincisi olarak tarih yazdı.
Büyük Gurur Yaşattılar
Sezon boyunca ilk ve tek yenilgisini Türkiye finalinde alan Diyarbakır ekibinin başarısı Konyadaki final grubu maçlarını izleyen Türkiyenin her yerinden gelen spor adamları tarafından takdirle karşılandı.
Final maçının ardında düzenlenen törenle Diyarbakır İntere Turkiye ikinciliği kupası verildi.