Bucaspor'da Başkan İrfan Bal görevini bıraktı!

TFF 3'üncü Lig 3'üncü Grup ekiplerinden Bucaspor'da Başkan İrfan Bal, taraftarın yönetime el koyduğunu açıklamasının ardından görevi bıraktıklarını resmen açıkladı.

Haberler 22.07.2018 - 11:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hem 11 Haziranda hem de 16 Temmuzda yaplan olaanüstü genel kurulda hiçbir kiinin bakanla aday olmadn, bu yüzden elini tan altna çekinmeden koyduunu anlatan Bal, 11 Haziranda bakan olmamn ardndan ihtar gönderen oyuncularmzn alacaklar ödendi. Kulübümüzün ihtiyaçlar karland. Futbol takmmzn sezona balamas için gerekli planlar yapld ve hazrlklar tamamlanmaya baland. Bu süreçte Buca Belediye Bakan Sayn Levent Piritinadan da destek gördük. Ancak bir futbol kulübü taraftar destei olmadan yönetilemez diye konutu.

Levent Piritina ile yaptklar görümenin ardndan genel kurul karar alndn ifade eden rfan Bal, Ben ve arkadalarm Allah yar ve yardmcmz olsun diyerek yola çktk. Sezon planlamamz tamamlanmt. Ekonomik destek bulabilmek için tüm hazrlklar yapmtk. Bata belediye bakanmz, birçok kii ve kurum destek vereceklerini bize beyan etti. Ancak yaanan olaylar bizi ve destekçilerimizi derinden etkilemitir. Camiamzn tamamnn destekleyecei bir yönetim seçilmesi arzusuyla genel kurul karar alm bulunmaktayz. Genel kurula kadar derneimizin tüm ilemleri belediye bakanmzn bilgisi dahilinde Bucaspor Gençlik Gelitirme Dernee Bakan brahim Halil Ülgen vastasyla yaplacak cümlelerini kurdu.

ÜLGEN : GÖREV ÜSTLENDK

Bucaspor Gençlik Gelitirme Dernei Bakan brahim Halil Ülgen, 7 Austosta gerçekleecek genel kurula kadar görevi üstleneceklerini söyledi. Ülgen yapt açklamada, Bucasporun uzun süreden beri gelen skntlarnn daha kötü bir hal almasndan dolay duyarsz kalamazdk. Belediye Bakan Levent Piritinann önderliinde görüme yapp, ar bir yükün altna girdik. Gemiyi limana yanatrmak adna ben ve yönetim kurulumuz görevi üstlendik. Pazartesi gününden itibaren kulübün üstündeki kara bulutlar kaldrmak adna youn bir çalma içine gireceiz. Bir aylk süreç içinde bayra yere düürmeden genel kurula kadar görevimizi lay ile yerine getireceiz ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git