Budakla yollar ayrıldı

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta sezonu 49 puanla 8'inci sırada tamamlayan Amed Sportif Faaliyetler Kulübü, teknik direktör Mehmet Budakın ile yollarını ayırdı. Yeşil kırmızılı ekipten yapılan yazılı açıklamada Budakın ve ekibinin sözleşmelerini karşılıklı anlaşarak feshettiklerini açıklandı.

Haberler 18.05.2019 - 01:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

TFF 2nci Lig Beyaz Grupta sezonu 49 puanla 8inci srada tamamlayan Amed Sportif Faaliyetler Kulübü, teknik direktör Mehmet Budakn ile yollarn ayrd. Yeil krmzl ekipten yaplan yazl açklamada Budakn ve ekibinin sözlemelerini karlkl anlaarak feshettiklerini açkland.

Amed Sportif Faaliyetler Kulübünden yaplan açklama öyle: Yönetim kurulumuz, Sertaç Küçükbayraktan boalan teknik direktörlük görevine 15 Kasm 2018de getirilen Mehmet Budakn ile yeni sezonun planlamas konusunda bir görüme gerçekletirmilerdir. Yaplan görümeler sonucunda karlkl ortak karar ile kendisi ve ekibiyle yollarmzn ayrlma karar alnmtr. Bu vesileyle hocamz ve ekibiyle ile yollarmzn ayrldn kamuoyunun bilgisine sunarz.Mehmet Budakn ve ekibine bugüne kadar verdikleri emekler için teekkür ediyor, bundan sonraki çalma hayatlarnda baarlar diliyoruz.

Ana Sayfaya Git