Bülent Korkmaz: Oyunun ve skorun hakimi olmak istiyoruz

Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, İstikbal Mobilya Kayserispor karşısında zor bir maç oynayacaklarını belirterek, "Agresif, tek blok halinde oynayan takıma karşı sabırlı olacağız. Oyunun ve skorun hakimi olmak, taraftarımızla gülen taraf olmak istiyoruz" dedi.

Haberler 13.09.2019 - 01:57 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Antalyaspor, Süper Ligin 4üncü haftasnda 14 Eylül Cumartesi günü saat 20.00da sahasnda stikbal Mobilya Kayserispor ile karlaacak. Karlamann hazrlklarn sürdüren teknik direktör Bülent Korkmaz, Atilla Vehbi Konuk Tesislerinde basn toplants düzenledi. Takm hakknda deerlendirme yapan Korkmaz, A Milli Futbol Takmnn 2 maç üst üste kazanarak grubunda büyük avantaj yakaladna deindi. enol Güne ve oyuncularn tebrik eden Korkmaz, Genç ve dinamik milli takm var. Bunu oluturan Lucescuyu unutmamak lazm. enol hocann tecrübesi ve bilgisiyle takm 3-4 turnuvaya götüreceine inanyorum. Genç ve dinamik takmz inallah Avrupa ampiyonas ve Dünya Kupasna gider diye konutu.

HARUN KAVAKLIDERE AMELYAT OLACAK

Milli takm arasnda Antalyaspor olarak iyi hazrlk dönemi geçirdiklerini anlatan Korkmaz, Harun Kavakldere ile Doukan Sinikin sakatlklarna üzüldüünü dile getirdi. Harunun ameliyat olacan kaydeden Korkmaz, Amilton ile Doukann da bu haftaki karlamada forma giyemeyeceini söyledi. Yektann bireysel antrenmanlarla çalmalara devam ettiini belirten Korkmaz, futbolcunun 2 haftaya kadar takmla çalmaya balayacan ifade etti. Genç oyunculardan Paul Mukairunun performansnn çok iyi olduuna deinen Bülent Korkmaz, altyapda yer alan Bünyamini bu sezon maçlarda oynatmay planladndan bahsetti. Doukann defans arkasna koarak gol atmas için çok çalma yaptn vurgulayan Korkmaz, futbolcunun bu çalmalar neticesinde ngiltereye benzer gol attna dikkati çekti.

TARAFTARIMIZLA GÜLEN TARAF BZ OLMAK STYORUZ

Takm olarak yaptklar fiziksel ve taktiksel çalmalardan olumlu sonuçlar aldklarn anlatan Korkmaz, unlar söyledi:

Kayserispor maçnn iyi geçeceini düünüyorum. Farkl bir takm oyunu oynamak istiyoruz. Bu sene oyunumuzu gelitirmek istiyoruz. Bunun üzerine çalmalar yapyoruz. Yeni gelen transferlerle daha iyi bir oyun izleteceiz. Bunu 3 maçta gördük. Daha iyi oynayacamz ve oyunumuzun gelieceini düünüyorum. Hücumda farkl oyuncu alternatiflerimiz var, rakibe göre bunu deerlendirebiliriz. Zor bir maç olacak. Agresif, tek blok halinde oynayan takma kar sabrl olacaz. Oyunun ve skorun hakimi olmak istiyoruz. Taraftarmzla gülen taraf biz olmak istiyoruz.

Hedeflerinden de bahseden Korkmaz, Antalyaspor olarak ilk hedefimiz maç kazanmak. Biz maç kazandkça ortaya baz eyler çkacak. Benim hedefim alt yapdan 5-6 oyuncunun 2 sene sonra ilk 11de direkt oynayan oyuncu olmas. Buradan baka takmlara gitmesi dedi.

Ana Sayfaya Git