Bülent Uygun: Formayı kim hak ederse ona vereceğiz

Süper Ligin 13'üncü haftasında Beşiktaş ile deplasmanda yapacağı maça hazırlanan İstikbal Mobilya Kayserispor'da teknik direktör Bülent Uygun, "Devre arasına kadar bu formayı kim hak ederse ona vereceğiz. Devre arasında da gereken ne ise o yapılacak" dedi.

Haberler 27.11.2019 - 11:52 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Demir Grup Sivasspor maçnn ardndan 1 gün izin yapan stikbal Mobilya Kayserisporlu futbolcular Beikta maç hazrlklarna balad. Kulüp tesislerinde yaplan antrenmanda Sivasspor maçna 11de balayan isimler düz kou ve yenileme çalmas yapt. Dier futbolcular savunma-hücum çalmas gerçekletirdi. Antrenmana U19 takmndan dahil edilen futbolcular da kondisyon çalmas yapt. Sakatlklar bulunan Levent ve Alpay ile kadro d braklan Ntep, Tavares ve Bilal antrenmanda yer almad.

çOK ZOR BR MAç BZ BEKLYOR

Antrenman öncesi basn mensuplarna açklama yapan teknik direktör Bülent Uygun, zorlu bir deplasmana gideceklerini belirterek, ampiyonluun en büyük adaylarndan Beikta ile karlaacaz. Deplasmanda çok zor bir maç bizi bekliyor. Sorunlarmz var ama her takmda sorunlar olabiliyor. Mühim olan sizin futbol anlaynzdr. Önemli olan giydiimiz o anl formaya yakr ekilde mücadele etmektir. Ev sahibi takmn taraftaryla güzel bir ortam olacaktr. O maçta Kayserispora yakr ekilde mücadele vereceiz dedi.

U19 TAKIMIMIZDA YETENEKL SMLER VAR

Antrenmana U19 takm sporcularndan da katlmn olduunun sorulmas üzerine Uygun, 15 yandaki evladmzn yeteneini kefedip oynatmak ve onun gol atmas ve süre almas sonucu bütün takmlarn alt yapsndaki futbolcularda hayal oluturdu. Onlar da A takmda bulanabileceklerini ve oynayabileceklerini düündüler. Bu anlamda büyün Kayseriyi taryoruz. Geçenlerde Yahyal ilçesine gittik, orada da yetenekli isimler vard, her yerde tarama yapacaz. Kayserisporun onurlu formasn yiyecek, taraftarna layk olacak bütün gençleri bu takma kazandrmak istiyoruz. U19 takmmzda yetenekli isimler var. Onlar profesyonel yapp kupa maçnda bu gençleri oynayacaz. Bizim için lig daha önemli, kupay alamayacak durumdayz bunun da bilincindeyiz. Baz gerçekleri söylemek zorundayz ifadelerini kulland.

Hç KMSE KAYSERSPOR FORMASINDAN VE ARMASINDAN DAHA DEERL DEL

Ntep, Tavares ve Bilal Baaçkolunun kadro d braklmalar hakknda konuan Uygun, unlar söyledi: Geldiinden beri sakatlklarnn devam etmesinden dolay, onun dnda antrenmanda gerçek performanslarn vermemelerinden dolay Bilalin de taraftarla tartmasndan dolay takm olarak bulunduumuz yeri konumumuzu birilerinin daha iyi anlamas için radikal kararlar almak gerekiyor. Hiç kimse Kayserispor formasndan ve armasndan daha deerli deil. Bizim için deiilmez olan armamz ve taraftarmzdr. Ben giderim, bakan gider herkes deiir ama gitmeyecek unsurlar bunlardr. Onlara yakr hareket etmeyen kim olursa olsun bu takmda yeri olmaz. Bundan sonraki süreçte de kim dediimizi yapmazsa gereini yapacaz. Devre arasna kadar bu formay kim hak ederse ona vereceiz. Devre arasnda da gereken ne ise o yaplacak

Ana Sayfaya Git