Bülent Uygun: Ligin oynanması doğru karar oldu

Süper Lig ekiplerinden Yukatel Denizlispor'da teknik direktör Bülent Uygun, koronavirüs salgınının ardından maçların oynanmasının doğru bir karar olduğunu dile getirdi. Takımların yüzde 90 borçlu olduğunu dile getiren deneyimli teknik adam, "Kulüplerimizin yaşaması için mutlaka bu ligin oynanması gerekiyordu. Yoksa telafisi olmayan bir sürece girer ve kulüplerimiz kapanma noktasına gelebilirdi. Bu anlamda ligin oynanması en doğru ve yerinde bir karar oldu” dedi.

Haberler 03.06.2020 - 10:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Tüm dünyann ve Türkiyenin koronavirüs sürecinden olumsuz etkilendiini dile getiren Uygun, en az hasarla normalleme sürecine balanlmasnn mutluluk verici olduunu kaydetti. Uygun, Uzun zamandr futboldan uzak olmann verdii özlemle Sivasspor deplasmannda sahadaki yerimizi alacaz. Tüm takmlara baarlar dilerim diye konutu.

SAKATLARIMIZ YLET

Takm olarak çok iyi bir hazrlk dönemi geçirdiklerini vurgulayan deneyimli teknik adam, Salgn öncesinde 7 sakat oyuncumuz vard. u an hepsi iyileti. Kaleci Adam Stackhowiak ve kanat Madou Barrow takmdan ayrld. Barrow ülkesine dönmek istedi. Amerika Birleik Devletlerinde transfer teklifi alm. Onu deerlendirecek ya da eski takmna dönecek. Onun yokluu mevki olarak bize sknt yaratacaktr. Takma katks ortadayd ama mevcut futbolcularmzla bu açklar kapatacaz yorumunu yapt. Sezonu iyi bir yerde tamamlamak istediklerini dile getiren Uygun u ifadeleri kulland: Demir Grup Sivasspor benim ilk teknik direktörlük yaptm kulüp. Orada çok güzel günlerim geçti. Benim adma maç duygusal geçecek. Keke seyircili olsayd da gittiimde onlarla kucaklaabilseydim. Kalan 8 maçta hem kazanmay hem de futbolun bütün güzellikleri sahaya yanstmay hedefliyoruz.

RECEP NYAZ DDALI

Denizlisporun orta saha oyuncusu Recep Niyaz, ligi en iyi noktada bitirmek için çaltklarn kaydetti. Sahada en iyi mücadeleyi sergileyerek taraftarlarn mutlu etmek istediklerini belirten Recep Niyaz, Koronavirüs nedeniyle tüm dünyada bir sknt yaand. Ülke genelinde biz bunun için çok iyi önlemler aldk. Normalleme süreci de balad. Artk yava yava futbolun hayatmza girip, insanlarn odak noktasn deitirebileceimize inanyorum. çalmalarmza takm olarak erken baladk. yi hazrlanyoruz. Önümüzde 8 zor maç var. Biz de yabana atlacak bir ekip deiliz. yi çalyoruz ve iyi bir takmz. Lige ara verilmeden önce iyi bir çkmz vard. Bu çkmz sürdürmek istiyoruz. Tüm maçlarda alacamz puan ve puanlarla ligi rahat bir yerde bitirmek istiyoruz. Ligin devam etmesinin bir saknca getireceini de düünmüyorum. Sknt olma ihtimali var ama bizden daha kötü durumda olan ülkelerde ligler daha önce balad. Almanyada 2 haftadr oynanyor. Bir sknt olmad. Önlemlerimizi alrsak bir sorun olmadan ligi tamamlarz dedi.

MUSTAFA YUMLU MZAYA HAZIR

Denizlisporun deneyimli savunmacs Mustafa Yumlu ise yeil-siyahl ekiple transfer görümelerini sürdürdüünü belirtti. Deneyimli defans oyuncusu, çalmalara erken baladmz için form olarak iyi durumdayz. nallah sezona kaldmz yerden devam ederiz. Önemli karlamalar bizi bekliyor ancak bunu aacak yetenek ve tecrübeye sahibiz. Ben takmm için fedakarlk yapmaya devam ediyorum. Kulübümüz de bana kar bir fedakarlk gösteriyor. Kulüple yeni sözleme için görümelerimiz devam ediyor. Belli bir seviyeye geldik. mza atmadm ama her an atabilirim. Taraftarlarmza mutlu haberi vermek isterim, imza yakn. Güzel haber en yakn zamanda duyulur. En geç bu hafta sonu bir görüme daha yapacaz. Her iki taraf için hayrls neyse o olsun cümlelerini kulland.

Ana Sayfaya Git