"Bunlar Fenerbahçe düşmanlığı yapıyorlar"

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, olaylı Yakın Doğu Üniversitesi maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Haberler 08.05.2017 - 09:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yldrmn açklamalar öyle; imdi bakn çocuklar Yakn Dou Üniversitesi ama asl ad Basketbolu Gelitirenler Dernei... Geçen sene bizden buradaki yönetici Ik, bir de Hulki mi ne varm... Durmadan mesajlar atyorlar televizyonlara, bizleri karalyorlar bilmem ne... Ses çkarmadk. Geçen sene bizim 250 bin TL verdiimiz Olcay transfer yaptlar 600 bin TLye...

BÖYLE BR AHLAKSIZLIK VAR MI YA? KE DYORSAN AL SANA KE

Sonra Amerikal kz (Quanitra Hollingsworth), biz 350 bin dolar veriyorduk, 650 bin dolara Final Four oynarken bunlar transfer ettiler. Bunlar Fenerbahçede eski yöneticilik yapm insanlar. Bunlar yapabilirsiniz tamam m... Ama bunlar siz, Fenerbahçede yöneticilik yaptysanz gelirsiniz Fenerbahçe yönetimine sorarsnz, Ya biz böyle böyle düünüyoruz diye... Ne diyorsunuz brakacak msnz talip olalm m diye... Siz Fenerbahçelisiniz bir de kongre üyesisiniz. Onlar bitirdik, bu sene yine bizim Lavender, efendime söyleyeyim Aye Cora, bir de Tuçeye bakalarna da... Yazl teklif veriyorlar. Daha bunlarla, kendileriyle maç yapacaz. Bunlara Lavender bir fiyat veriyor, bizim Ozan Beye diyor ki, O çok yüksek fiyat verdi onu alamayz. Ya böyle bir ahlakszlk var m ya? ike diyorsan al sana ike... 3 tane oynayan oyuncumuzu transfer teklifiyle almaya çabalyorlar.

Bunlar da geçtik... Bizim arkadalar aryorlar, Yönetici, bakan gelecek. Mahmut Uslu gelecek, 10 kii 15 kii bize yer bir de yüzde 10 bilet hakkmz var. Bunlar verin diye... Bunlar vermeyiz diye bu Hulki efendi açyor bizim yönetici arkadalara Ozan Beylere, emniyet toplantsnda biz vermeyiz diye... Aziz Yldrm da gelemez, Mahmut Uslu da gelemez diyor.

Bunlar kendilerini dev aynasnda görüyorlar. Türkiyenin her yerinde, en kavgal olduumuz yerlerde de gittik o kulüpler bizi misafir etti. Bakn biz protokol tribününde 3-5 kiilik yerimiz vard bize 15 kiilik, 20 kiilik yer açtlar. Beikta, Galatasaraya gittiimizde veya onlar bize geldiinde ne kadar mücadele edersek edelim, saha içinde. Saha dnda da birbirimize hep sayglyz, saygl olmaya çalyoruz.

BUNLAR FENERBAHçE DÜMANLII YAPIYORLAR

Bunlar Fenerbahçe dümanl yapyorlar. Bu yetmiyor, bugün Beikta-Fenerbahçe maç var. Tutuyor bize 110 tane bilet vermeleri gerekirken, 97 tane bilet veriyorlar. Neyse kavga dövüle federasyonu araya sokuyoruz, resmi yaz... Bize yaz yazyorlar, Yakn Dou Üniversitesi olarak yaz yazyorlar. O zaman bu ligde ike var. Girne Yakn Dounun takm, e bu da onlarn takmysa sporcular deilse takmysa, iki takm ayn ligde oynamaz. Bu ike olur. Ondan sonra hava yapyorlar. Hakemlerle oynuyorlar. Bugün gelme sebeplerimden biri buydu. Hakemlerle oynuyorlar.

BUNDAN SONRA DAHA çOK YAPACAIM

- EuroCupa geldiler, federasyon bakann oturtmadlar tribünde ya... Bunlar böyle kendilerini bir eyler zannediyorlar. He Aziz Yldrm, Mahmut Uslu buraya gelemez... Geldim, gereini de yaptm, bundan sonra daha çok yapacam. Böyle Fenerbahçe kulüp üyesi olmaz. Beiktan Asya Kartallarna vermileri paray, getirtmiler burada tribünde bartyorlar ya... Fenerbahçe-Beikta kavgas m körüklüyorlar? Ne ii var onlarn burada? Onlarn karda maç var, gitsinler oraya maçlarna. Yakn Dou ile ne ilgileri var? Böyle saçma bir eyler görmedim ben ya... Ondan sonra, Tokatlad diyorlar. Yahu yaparm, daha çok da yaparm!

BZE YER BIRAKMAMILAR. KENDLER YAYILMILAR

Ayp denen bir ey var. Tahrik ediyorlar... Bakan gelemezmi buraya... Ulan ben yllarm verdim burada ya... Bu salonu, Fenerbahçeli yöneticiler yapt. Biz geçen sene salonu yapnca buradan ayrldk. 15 sene ben burada basket, voleybol ne ampiyonluklar gördük yaadk ya... Geldim, sal günü gene geleceim. Ayp yani... Ondan sonra protokolde yer veriyorlar, geri kalana kendileri yaylmlar. Bir de orada yazmlar eylere... Ayak ayak üstüne atmlar keyifleri yerinde... Sanki biz eyiz... Kulüp üyesiysen, Fenerbahçe kulüp bakan geldi, bir kalkarsn, Merhaba dersin. Kapda karlarsn... Yahu Beiktallar, Galatasarayllar gelip kapda karlamaynca sitem ediyoruz yahu...

Adam kulüp üyesi ama giremezsin diyor salona...

BEKTA SEYRCSN GETRDKLER çN BUNLARA CEZA VERMELER LAZIM

Beikta seyircisini getirdikleri için bunlara ceza vermeleri lazm. Burada u anda iki takm seyircisi birbirine girse, birbirini yaralasa ne olacak? Alakasz bir yerde Beiktal taraftarlar getiriyorlar.

Ben Fenerbahçeliyim diyorum ama Fenerbahçeye kötülük yapabilir miyim? Fenerbahçenin aleyhinde bir ey olduu zaman en önde ben dururum. Bunlar Fenerbahçeli falan deil. Aziz Yldrma veya Mahmut Usluya kzabilirsin, bunlar ayr konular...

ÜYELKLE LGL LEM

Üyelikleriyle ilgili gereken ilem yaplacaktr. Disiplin kurulu onlar görevlerini yapar. Sal günü yine geleceim. Fenerbahçe Bakan giremezmi, Fenerbahçe bakan her yere girer. Bizde öyle bir yürek var ki...

Ana Sayfaya Git