Burak dolu dizgin!

Burak Yılmaz Fransa'yı sallamaya devam ediyor. Son olarak PSG'nin puan kaybetmesinden sonra büyük bir avantaja sahip olan Lille kalan iki maçında dört puan alırsa şampiyon olacak. Lille takımında sezonun futbolcusu olan Burak Yılmaz, şimdi de Fransa Ligue 1'de sezonun oyuncusu adayları arasında yer aldı. Burak Yılmaz'ın rakipleri arasında Neymer ve Kylian Mbappe gibi dünya yıldızları var. Kral, 36 yaşında gururlandırmaya devam ediyor.

Haberler 12.05.2021 - 00:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

HABER MERKEZ

Sezon banda Beiktatan Lille takmna transfer olan ve buradaki performansyla Franszlar kendine hayran brakan Burak Ylmaz hepimize bir gurur daha yaatt. 36 yandaki Kral lakapl Burak Ylmaz, Fransada yln futbolcusu adaylar arasnda yer ald. Burak Ylmazn rakipleri arasnda Neymar, Kylian Mbappe, Mephs Depay ve Ben Yedder gibi dünya yldzlar var.

BURAK YILMAZA BÜYÜK GURUR! RAKPLER NEYMAR VE MBAPPE

Bu sezon Fransa Ligue 1de att 15 golle takmn srtlayan Burak Ylmaz, baarl grafiini sürdürüyor. Lyon ve Lens alarna att gollerle Fransay sallayan Burak Ylmaz, yln futbolcusu ödülüne aday gösterildi. PSGnn süperstarlar Neymar ile Mbappenin yan sra Monaco formasyla 19 gol atan Wissam Ben Yedder ve Lyon formasyla 19 kez gol sevinci yaayan Memphis Depay da adaylar arasnda yer ald.

Milli takmlar resmi Twitter hesabda Lillenin Burak Ylmaz paylamn alntlayarak Fransada Sezonun futbolcusu ödülü için Burak Ylmaz destekledi. Milli takmda Hollanda maçlarnda att üç golle bizleri sevindiren Burak Ylmaz, Lilleyi de ampiyonlua tayor.

Burak Ylmaz bu sezon Lille formasyla 26 lig maçna çkarken 15 de gol att. Yllar sonra Lillenin ampiyonluk yürüyüünün simgelerinden olan Burak Ylmaz ayrca takm arkadalarna da aabeylik yapyor.

Ana Sayfaya Git