Burak Elmas, "birleşme" taleplerine sıcak bakmıyor

Galatasaray Kulübünün 19 Haziran'da yapılacak seçimli olağan genel kurulda başkanlığa aday olan Burak Elmas, diğer adaylarla birleşme konusuna sıcak bakmadığını söyledi.

Haberler 28.05.2021 - 10:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Avantgarde Hotel Leventte düzenlenen kahvaltl toplantda basn mensuplaryla bir araya gelen Burak Elmas, seçilmeleri halinde hayata geçirecekleri projeler hakknda bilgi vererek, Her projemizde sonuna kadar hazrz. Finansmanyla, projelerin detayyla hazrlanm bir ekibimiz var. dedi.

Elmas, baz bakan adaylarnn seçimde birlikte hareket etmesi yönünde sar-krmzl camiadan gelen taleplere deinerek, unlar kaydetti:

Bizim için çktmz yol bir Galatasaray mücadelesi, bir iktidar mücadelesi deil. Klasik seçim alkanlklaryla seçilmi bakan ve yönetimlerin Galatasaray buradan gelecee tamasnn mümkün olmadn düünerek yola çktk. 90nn üzerinde bir ekibimiz var. Giderek büyümeye devam ediyor. Birlemeden anladm en iyi bakan, en iyi yönetim ve en iyi kurullar oluturmaktr. Birlemeden iktidar paylamay anlayanlarla ayn düünmüyorum. Biz ekibimizle Galatasaray için tüm projelerimizi detayl çaltk. Galatasaray aydnlk bir gelecee tamak için hazrlklarmz tamam. Böyle bir eye ihtiyaç olmadn düünüyoruz.

Göreve geldikleri takdirde Galatasarayn eksikliklerini gidermek için hzl hareket edeceklerini aktaran Elmas, Hzl karar alrken de hata yapmamak üzerine detayl planlarmz var. Bundan sonra Galatasarayn en az 10 sene hata yaplmadan yönetilmesi mecburiyeti var. Gelir gelmez teknik ekiplerle görüerek, hem kendi çalmalarmz hem de onlarn kafasndaki düünceleri anlayarak 10 günlük bir süre içerisinde ciddi bir faaliyetle her ubede hazrlklarmz tamamlayacak çalmalarmz hazr. deerlendirmesinde bulundu.

- Galatasaray Kadn Futbol Takmmz kuracaz

Burak Elmas, seçilmeleri halinde Galatasaray Kadn Futbol Takmn kuracaklarn dile getirerek, Galatasarayn kadna verdii önem, kadnn hayattaki rolüne verdii önem ve toplumdaki baarsna verdii önem sebebiyle Galatasaray Kadn Futbol Takmmz kuracaz. Kadn futbol takmmzn sponsoru da hazr. Göreve geldiimiz takdirde hemen kadn futbol ubesini hayata geçirerek, orada da Avrupada çapnda ciddi baar elde etmeyi arzu ediyoruz. ifadelerini kulland.

Elmas, sar-krmzl erkek ve kadn basketbol takmlar için de iki ayr sponsorluk anlamas yaptklarn sözlerine ekledi.

Ana Sayfaya Git