Galatasaray’da kriz sürüyor! Hamzaoğlu’ndan sonra şimdi de…

Galatasaray’da sular durulmuyor. Önceki akşam teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun ayrılmasının ardından yeni bir ayrılık patlak verdi. Burak Yılmaz Ocak ayındaki transfer döneminde Bilic’in başında bulunduğu İngiltere’nin West Ham takımına transfer olabilir.

Haberler 19.11.2015 - 11:14 Son Güncelleme : 19.11.2015 - 11:14

G.Sarayda Burak Yılmaz ile teknik heyet ve yönetim arasındaki gerilim tırmanıyor. Sezon başından beri özellikle koşmadığı için kriz çıkan Burak Yılmazın ocak transferinde satılması gündeme geldi. Başkan Dursun Özbek ve Futbol Direktörü Cenk Ergün önceki gün, Buraktan bir talep gelirse satabiliriz. Kararı kendisi verecek derken gözler yıldız oyuncuda. Ağustos ayında West Hamın 5 milyon euro teklif ettiği, ardından 7.5 milyon euroya kadar çıktığı dönemde, G.Sarayda kalacağım diyen Kralın bu kez tavrı değişti.

O SÖZLER RAHATSIZ ETTİ

İstenmediğim yerde durmam duygusundaki Burak Yılmazın Biliçin çalıştırdığı West Hamın G.Sarayın istediği ücreti vermesi halinde transfere sıcak baktığı belirtildi. Burakın, Hamza Hamzaoğlunun, Umut kadar koşan başka futbolcu mu var, benim için takım menafaatini ön plana alan oyuncu önemli sözlerinden de rahatsız olduğu iddia edildi. 30 yaşındaki milli oyuncunun 2019a kadar sözleşmesi bulunuyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır