Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'na 1.5 milyon liralık zarar verildi

Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda dün akşam oynanan Sakaryaspor ile Fatih Karagümrük'ün mücadelesinde, iki kulüp taraftarları stadyumda yaklaşık 1.5 milyon lira zarar oluşturdu.

Haberler 30.05.2019 - 12:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

TFF 2nci Lig Play-Off finalinde Bursa Büyükehir Belediye Stadyumunda Sakaryaspor ve Fatih Karagümrükü kar karya getiren mücadelede, iki takmn taraftar stadyuma büyük hasar verdi. Kulüp yetkililerinden alnan bilgiye göre, stadyumda 1.5 milyon liralk zarar meydana geldi. Bursaspor Kulübü yetkilileri, TFF gözlemcisi ile birlikte yaptklar deerlendirmede, Fatih Karagümrük taraftarlarnn yer ald Bursaspor 1963 tribünün koltuklar, televizyon ekranlar, VIP tribünündeki koltuklarn büyük bir bölümü ve Sakaryaspor taraftarlarnn yer ald tribünlerde ile koltuklarn büyük bölümü krld gözlemlendi.

Bu arada soyunma odasndaki dularn büyük bir bölümünün sökülerek götürüldüü tespit edildi. Bursa Büyükehir Belediyesi Stad Müdürü Sedat en, çim zemin dahil birçok alann zarar gördüünü, yaklak zararn 1.5 milyon TL olduunun altn çizdi.

Ana Sayfaya Git