Bursaspor Taraftarları Otobüs Bastı, Futbolcuları Darp Etti...

Spor Toto Süper Lig’de 22. Hafta karşılaşmasında Kasımpaşa’ya deplasmanda 4-0 mağlup olan Bursaspor kafilesini taşıyan otobüsü durduran Yeşil Beyazlı taraftarlar futbolculara taş, sopa ve kesici aletlerle saldırdı.

Haberler 25.02.2017 - 11:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Spor Toto Süper Ligde 22. Hafta karlamasnda Kasmpaaya deplasmanda 4-0 malup olan Bursaspor kafilesini tayan otobüsü durduran Yeil Beyazl taraftarlar futbolculara ta, sopa ve kesici aletlerle saldrd. Futbolculara ar hakaretler eden Bursaspor taraftarlar takm kaptan olan kaleci Harun Tekin ve birkaç futbolcu ile tekmeli ve yumruklu arbede yaad. Bu srada dardan gelen talar ile takm otobüsünün ön cam krld.

Daha sonra taraftarlar, futbolcular ve kulüp çalanlar tarafndan güçlükle otobüsten indirildi. Olayn ardndan teknik heyet veoyuncular, jandarmaya bavurarak saldrganlardan ikayetçi oldu. Bunun üzerine baz taraftarlarn gözaltna alnd örenildi.Güvenlik güçleri eliinde yoluna devam eden kafile, Bursaya gelerek Özlüce Tesislerine arka kapdan girdi.

TARAFTARLARDAN YÖNETME STFA çARISI

Özlüce Tesisleri önünde toplanan yaklak 100 kiilik taraftar grubu, slogan atarak kulüp yönetimine istifa çarsnda bulundu.Bir süre tesislerin önünde bekleyen taraftarlar, daha sonra dald.Polis ekipleri, tesisler ve çevresinde herhangi bir olumsuzluk yaanmamas için geni güvenlik önlemi ald.

Ana Sayfaya Git