Bursaspor'da 7 oyuncu görüşme odasına

Korona virüs salgını, hayatı olumsuz etkilediği gibi bu durum spora da yansıdı. Ligler ertelenirken, sürece dair karar ise önümüzdeki günlerde belli olacak. Kulüpler ise antrenmanlarına geçici süreliğine son verirken, diğer bir yandan da yöneticiler sözleşmesi sezon sonu sona erecek olan oyunculara yoğunlaştı.

Haberler 01.04.2020 - 10:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bursasporda da, 7 oyuncunun sözlemesi, sezon sonunda bitecek. Selçuk ahin, Aykut Akgün, Yevgen Seleznov, Abdullahi Shehu, Emrullah alkn yan sra Demir Grup Sivasspordan yarm sezonluuna kiralanan Abdou Razacak Traore ile Aytemiz Alanyaspordan kiralan Tayfur Bingölün de sözlemeleri 31 Mays 2020 tarihinde son bulacak. Yeil beyazl yönetim ise, bir yandan ligler ile ilgili olarak alnacak karar beklerken; dier yandan da oyuncularla görümelerini sürdürüyor.

YOL HARTASI çZLECEK

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), liglerin gelecei ile ilgili ise UEFA ile birlikte hareket ederken; UEFA, 55 ülke federasyonu ile video konferans araclyla yarn toplant yapacak. Toplant sonucunda futbolun bu sezonki gelecei ile ilgili yol haritas belirlenecek. TFF Bakan Nihat Özdemir, daha önceki yapt açklamada ise ligleri 27 Haziran tarihine kadar bitirmek istediklerini duyurdu.

HAZRAN AYINDA DA OYNAYABLECEKLER

Birçok kulübü kapsayan soru iaretlerinden biri de, liglerin Haziran ayna sarkmas halinde sözlemesi bitecek oyuncular ile ilgili nasl bir yol izlenecei. Bu noktada TFF nezdinde profesyonel futbolcularn, kulüpler ile yapt sözleme gerei, sözleme biti tarihleri 31 Mays 2020 olarak belirleniyor. Ancak olaanüstü durumlar sebebiyle liglerin ertelenmesi halinde sözleme, sezon sonuna kadar geçerliliini sürdürüyor. Buna göre 31 Mays 2020de sözlemesi bitecek oyuncular, liglerin Haziran ayna sarkmas halinde de forma giyebilecek.

SELçUK OYNAMAK STYOR

Bursasporda sözlemesi Mays aynda sona erecek oyunculardan Selçuk ahin, 1 yl daha futbol oynamak istediini ifade etti. Bu sezon yeil beyazl forma ile toplam 18 maça çkarken, 3 gole imzasn att. Bursada mutlu olduunu her defasnda dile getiren Abdullahi Shehu için ise sözlemenin uzatlmas bekleniyor. 2017/18 sezonunun devre arasnda takma katlan Nijeryal oyuncu, bu sezonun deimez isimleri arasnda yer alrken yeil beyazl forma ile 53 maça çkt, 5 kez gol sevinci yaad.

SELEZNOV EN GOLCÜ SM

Bursasporun en golcü ismi Yevgen Seleznov da, sezon banda yeil beyazl takma katlrken toplam 26 maçta 11 gol ve 3 asist ile oynad. 34 yandaki oyuncunun gelecei ile ilgili karar, yönetim ile teknik heyetin görümesinin ardndan netleecek. Devre aras Aytemiz Alanyaspordan kiralanan Tayfur Bingöl de, sözleme sonu ile Akdeniz ekibine dönecek. Abdou Razack Traore de sözleme sonu ile birlikte Sivasn yolunu tutacak. Devre arasnda transfer edilen Emrullah alkn gelecei de görümelerin ardndan netleecek.

Ana Sayfaya Git