Bursaspor’da Tunay dönüyor

Bursaspor'da 1.5 aylık sakatlık döneminin ardından yeniden sahalara dönen Tunay Torun'un, Aytemiz Alanyaspor karşısında ilk 11'de şans bulması bekleniyor. Barış Yardımcı'nın da iyileşmesiyle yeşil beyazlılar, uzun bir aradan sonra ilk kez bir maça tam kadro çıkacak.

Haberler 02.04.2019 - 13:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Spor Toto Süper Ligin 27nci haftasnda Aytemiz Alanyaspor ile oynayaca maçn hazrlklarna devam eden Bursaspor, sakat oyuncularndan gelen iyi haberlerin sevincini yaad. Uzun süredir sakatl nedeniyle takmdan ayr kalan Tunay Torun, sakatln tamamen atlatrken geçtiimiz hafta U21 Takm ile oynanan antrenman maçnda da forma giydi. Deneyimli oyuncunun Akdeniz deplasmannda ilk 11de oynamas bekleniyor.

1.5 AY SONRA YENDEN SAHADA

Son olarak ligin 20nci haftasnda oynanan Atiker Konyaspor maçnda görev alan 28 yandaki oyuncu, daha sonra oynanan 6 maç sakatl nedeniyle kaçrd. Sakatlk öncesi takmn en istikrarl isimlerinden biri olan Tunay bu sezon forma giydii 19 lig maçnda ise 990 dakika süre alrken 2 asist kaydetti. Tunay, 1.5 aylk arann ardndan sahalara döndü ve U21 Takm ile oynanan maçta bir de asist kaydederek umut vaad etti.

TAM KADRO OLACAK

Öte yandan Bursasporda sakatl bulunan Bar Yardmc da hazr hale geliyor. Sakatl nedeniyle bir süredir takmdan ayr kalan 26 yandaki oyuncu, 2 maçlk arann ardndan yeniden kadroya girecek. Teknik direktör Samet Aybaba, Bar da ilk 11de kullanmay düünürken, Tunay iyi bir duruma geldiinde sakatlk yaad. imdi tam takm olarak hazrlanyoruz. Önümüzdeki Aytemiz Alanyaspor maçnda sakat oyuncumuz kalmayacak. Barn da sakatl vard, o da katlacak ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git