Bursaspor'dan açıklama: İş yeri veya evlere yapılan baskınlar...

Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanlığının açıklamasından: "Yeşil-beyazlı camianın birlik ve beraberlik içinde sezon sonuna kadar desteklenmesinin, sezon sonunda nasıl hareket edileceği belirlenerek yeni bir yol haritası çizilmesinin doğru olacağını bir kez daha vurgulamak isteriz"

Haberler 19.02.2019 - 14:52 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bursaspor Kulübü Divan Bakanlk Kurulunca, taraftarn gece yars kulüp bakannn evinin önünde haddini aacak ekilde teknik heyetin istifasn ve olaanüstü kongre istemesinin zemininin, i yeri veya evlere yaplan basknlar olmad belirtilerek, birlik ve beraberlik çarsnda bulunuldu.

Divan Bakanlk Kurulu Bakan dris Sevinç imzasyla yeil-beyazl kulübün internet sitesinden yaplan açklamada, son günlerde futbol takmnn ald sonuçlar ve buna bal yaanan gelimelerin son derece üzücü ve rahatsz edici olduu vurguland.

Bursaspor’un son 3 yldr arzulad baary yakalayamadna ve beklenen performans gösteremeyerek bu süreçte ligi hak etmedii yerlerde bitirdiine deinilen açklamada, unlar kaydedildi:

Bu sezon edinilen tecrübelerle yeni bir hevesle, yeni bir hava ve buna bal baarlar beklerken son haftalarda takmn kötü sonuçlar almasnn camiay yeniden bir kaosa sürükledii görülmektedir. unun bilinmesini isteriz ki Bursa ehrinin ve kulübünün büyüklüü tartlmaz. Hiçbir kii, topluluk veya kurum, kendisini bu büyüklüün üstünde göremez.

Bugün takmmz istenilmeyen bir durumda ise bunda yönetimin, taraftarn, teknik heyetin ve futbolcularn sorumluluu tartlamaz. Bu ögeler ve dinamikler, hiçbir zaman haddini aan davran ve beyanlarda bulunamaz. Gerek teknik heyetin yapt açklamalarn ne anlama geldii, gerekse taraftarn gece yars kulüp bakannn evinin önünde haddini aacak ekilde teknik heyetin istifasn ve olaanüstü kongre istemesinin zemini, i yeri veya evlere yaplan basknlar deildir. Bu esnada alnan olaanüstü kongre karar da tartmalara açk kalmtr.

Açklamada, zor bir dönemden geçildii, bu süreçte aklselim olmak, Bursaspor’un menfaatlerini en önde tutmak, kiisel istek ve ihtiraslar Bursaspor sevgisine kartrmamak gerektiine dikkat çekildi.

Bursaspor Kulübünün zor günleri ancak birlik ve beraberlikle kenetlenerek atlatabileceinin aktarld açklamada, Yeil-beyazl camiann birlik ve beraberlik içinde sezon sonuna kadar desteklenmesinin, sezon sonunda nasl hareket edilecei belirlenerek, yeni bir yol haritas çizilmesinin doru olacan bir kez daha vurgulamak isteriz. ifadesi kullanld.

(Aksam)

Ana Sayfaya Git