Bursaspor'un forvetleri suskun

Gol sorunu çeken Bursaspor'da forvetler de bekleneni veremedi. Sezon boyunca ter döken 5 farklı forvetten yalnızca Sakho ve Umut gol sevinçleri yaşadı. Bu iki isim de yalnızca 3'er gol kaydetti.

Haberler 23.04.2019 - 10:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Spor Toto Süper Ligin en az gol atan takm olan Bursaspor, bu sezon ligde yalnzca 25 kez rakip fileleri havalandrd. Yeil beyazllarn forvetleri ise gol yollarnda suskun kald. Sezon bandan itibaren takmdan ayrlan isimler de dahil olmak üzere Bursasporun 5 farkl forvet süre ans bulurken, bu oyunculardan sadece Diafra Sakho ve Umut Nayir gole katk verdi. Devre aras takma geri çarlan Kubilay Kanatszkuun dnda takmdan ayrlan Tomas Necid, Bogdan Stancu ise gol katks veremedi.

SAKHOYU SAKATLII ETKLED

Sezon boyunca yaad sakatlklar nedeniyle yalnzca 16 lig maçnda görev alabilen Diafra Sakho, 3 gol kaydedebildi. Bursaspor formasyla ilk iki maçnda rakip alar havalandrmasna karn sonraki golünü 20 hafta sonra att. Son olarak Trabzonspor ve Kasmpaa maçlarnda tam süre alan deneyimli golcü, yakalad pozisyonlar gole çeviremeyince tepki de toplad. Sakho, sezon banda Fransann Rennes Kulübünden 1 yllna kiralanmt.

UMUT SON GOLÜNÜ 12 HAFTA ÖNCE ATTI

Bursasporun forvetlerinden bir baka oyuncu Umut Nayir ise, Diafra Sakhonun yokluunda 21 lig maçnda forma giydi. Ancak Sakhonun sakatlktan dönmesiyle yedek kulübesine dönen 25 yandaki oyuncu, geride kalan maçlarda 3 gol kaydetti. Son olarak Kasmpaa maçnda da kadroda olmasna karn Umut Nayir, süre alamad. Umut Nayir de son golünü 12 hafta önce Evkur Yeni Malatyaspor maçnda kaydetmiti. Genç forvet de kiralk olarak Bursasporda forma giyerken, sezon sonu Beiktaa geri dönecek.

Ana Sayfaya Git