Büyük final!

Tire 1922 Spor’u Play Off’un dışına iten ve Ankara Demirspor ile finalde eşleşen Diyarbekirspor’da hazırlıklar Seyrantepe Spor Tesislerinde devam ediyor.

Haberler 21.05.2018 - 09:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Teknik Direktör Faruk Türk gözetiminde final maç hazrlklarn devam ettiren Diyarbekirsporda tek hedef 2. Lig özlemine son vermek. Diyarbekirspor Teknik Direktörü Faruk Türk, Ankara Demirspor maç hazrlklarnn çok iyi geçtiini söyledi. Türk, futbolcularn moral ve motivasyonun çok yüksek olduunu ve her ey yolunda gittiini belirterek, Tire 1922 Sporu yenerek, admz finale yazdrdk. Diyarbakrdaki rövan maçnda sergilenen futbol ve elde edilen farkl sonuç, gücümüzü ortay koydu. Özellikle taraftar, yönetim, teknik heyet ve futbolcu bütünlemesinin en güzel örneini bu karlamada yaadk. stenilince elde edilemeyecek hiçbir eyin olmadn Yeni Diyarbakr Stadnda gördük. Ayrca takmn moralinin ve motivasyonunun çok yüksek olduunu özellikle belirtmek istiyorum dedi.

çalmalara tüm futbolcularn katldn vurgulayan Türk, Hazrlklara tüm oyuncularm itirak ediyor. Kendisini iyi his etmeyen, hasta, sakat ve cezal olan tüm futbolcularmz idmanlarda yer alyor. Birlik ve bütünlük adnla kenetlenmi durumdayz. nallah hedeflenen 2. Lige Ankara Demirspor maçnda ularz eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git