Büyük Yankı Uyandırdı

GSYD tarafından organize edilen ve Diyarbakır için ilk olan spor kulüpleriyle ilgili panel,hem ülke genelinde hem bölgede ses getirdi. Ulusal ve bölge basını panelle ilgili haberlere geniş yer verdi,GSYD yönetimi de katılımcılara teşekkür etti.

Haberler 25.01.2018 - 10:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Güneydou Spor Yazarlar Dernei (GSYD) tarafndan organize edilen ve TFF Bakan Vekili Nihat Özdemir,Milli Takm Eski Teknik Direktörü Ersun Yanal,Evkur Yeni Malatyaspor Bakan Adil Gevrek ve Eski Milli Futbolcu Mehmet Gönülaçar gibi önemli isimlerin konumac olarak katld,bölgedeki kulüplerin yöneticileri,teknik adamlar ve spor adamlarnn youn ilgi gösterdii panelin yanklar devam ediyor. Panel ile ilgili haberler ulusal ve bölge basnnda geni yer bulurken,spor adamlar baarl organizasyon nedeniyle GSYDyi tebrik etti. Bölge ve Diyarbakr için büyük önem tayan bu tür etkinliklerin devam etmesi istendi.

Diyarbakrdan Mutlu Ayrldlar

Panel öncesinde GSYD yönetimi ve panel için kente gelen konuklar Büyükehir Belediye Bakan Cumali Atilla ve Vali Hasan Basri Güzelolunu ziyaret etti. Atilla ve Güzelolu,konuklara yakn ilgi gösterdi.Vali Güzelolu ve Bakan Atilla,panel nedeniyle GSYD yönetimini tebrik etti ve panele katlan Nihat Özdemir,Ersun Yanal,Adil Gevrek gibi isimlere teekkür etti.

Diyarbakrda büyük ilgi ile karlaan Özdemir,Yanal ve Gevrek de baarl geçen panel nedeniyle GSYD yönetimi,kent yönetimi ve bölge halkna teekkür ederek kentten büyük bir memnuniyetle ayrld.

Dernekten Destek Verenlere Teekkür

Güneydou Spor Yazarlar Dernei (GSYD) yönetimi,panele katlanlara teekkür etti. Dernein açklamasnda,Düzenlemi olduumuz panelde yanmzda olan ve desteklerinden dolay Bata l Valimiz Hasan Basri Güzelolu, Büyükehir Belediye Bakanmz Cumali Atilla , l Emniyet Müdürümüz Tacettin Aslan, Gençlik Hizmetleri Ve Spor l Müdürümüz Mehmet Demir , Gelir daresi Bakanmz Seyfettin Baysal, TFF Bölge Müdürümüz Serkan Bayhan, Dicle Üniversitesi BESYO Müdürümüz Zafer Aktürk, spor taban birlikleri, DTO Bakan Ahmet Sayar, DESOB Bakan Alican Ebedinolu ve STK temsilcilerimiz, bölge kulüplerimizin kymetli bakanlar ve katlmlaryla bize eref veren Sayn Nihat Özdemir, Sayn Ersun Yanal, Sayn Adil Gevrek, Sayn Mehmet Gönülaçar ve varlklaryla bize güç veren yakn arkadalarmz ve dostlarmza gönülden teekkür ederiz denildi.

Ana Sayfaya Git