Büyükşehir Belediyesi spor tesislerini artırıyor

Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların spor yapacağı tesisleri artırmak amacıyla iki yeni tenis kortu inşa ediyor. Uluslararası Tenis Federasyonu (ITF) standartlarına uygun olan tenis kortları, eylül ayından itibaren sporculara her mevsim hizmet vermeye başlayacak.

Haberler 09.06.2017 - 10:52 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Büyükehir Belediyesi, vatandalarn spor yapaca tesisleri artrmak amacyla iki yeni tenis kortu ina ediyor. Uluslararas Tenis Federasyonu (ITF) standartlarna uygun olan tenis kortlar, eylül ayndan itibaren sporculara her mevsim hizmet vermeye balayacak.

Büyükehir Belediyesi, vatandalar spor yapmaya tevik etmek amacyla tesislerin saysn artrmak için çalmalarn sürdürüyor. Büyükehir Belediyesi, Bavar ve Kayapnar Spor Tesisleri Yapm i kapsamnda Kayapnar ilçesi Nazm Hikmet Bulvarnda 2 adet kapal tenis kortu ina ediyor. Antrenör odalar ve 22 kiilik izleyici tribünün de yer alaca tenis kortlar, Uluslararas Tenis Federasyonu (ITF) standartlarna uygun ekilde ina ediliyor.

çalmalar devam ediyor

Nisan ay itibariyle balanan çalmalarda, uana kadar 2 adet tenis kortunun temeli atld, beton döküldü, çelik konstrüksiyonlar hazrland. 42x25 metre ebadndaki tenis kortlarnn tribün ve antrenör odalarnn tamamlanmas ardndan zemin suni çim yüzeyle kapatlacak.

Eylül aynda tamamlanacak

Üstü kapal olan tenis kortlar, sporculara yaz ve k aylarnda hizmet verecek. Yine vatandalar aydnlatma sisteminin yer alaca tenis kotlarn her mevsim gece ve gündüz kullanabilecek. Tenis kortlar, eylül ayndan itibaren sporcularn kullanmna açlacak.

Ana Sayfaya Git