Büyükşehir Belediyesi Kick Boks Takımı 10 madalya kazandı

Diyarbakır Belediyesi Kick Boks Takımı, Antalya’nın Kemer İlçesi'nde yapılan Türkiye Açık Kick Boks Turnuvasında 3 birincilik, 3 ikincilik ve 4 üçüncülük kazanarak 10 madalya kazandı.

Haberler 18.01.2018 - 10:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Antalyann Kemer lçesinde yaplan Türkiye Açk Kick Boks

Turnuvasna katlan Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Kick Boks Takm, turnuvada 3 birincilikle 3 altn madalya, 3 ikincilikle 3 gümü madalya ve 4 üçüncülükle 4 bronz madalya kazanarak turnuvaya damga vurdu. 11 sporcu ile katlan Büyükehir Belediyesi, 10 madalya kazand. Antalyann Kundu bölgesindeki bir otelde yaplan Turnuvaya 60 ilden yaklak 1350 sporcu katld. Turnuvaya Diyarbakrda Büyükehir Belediyesinden 11, Diyarbakr Gençlik ve Spor Kulübü Kick Boks Takmndan 4, Diyarbakr Kayapnar Halk Eitim Spor Kulübünden ise 1 sporcu katlm salad.

Diyarbakr 15 madalya ald

Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Kick Boks takm 3 altn, 3 gümü ve 3 bronz madalya ald. Diyarbakr Gençlik ve Spor Kulübün Kick Boks Takm 1 gümü 2 bronz kazanrken Diyarbakr Kayapnar Halk Eitim Spor Kulübü ise 1 gümü ve 1 bronz kazand.

Madalya alan sporcular

Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Kick Boks Takmndan katlan 11 sporcudan 8i gösterdikleri baar ile madalya almaya hak kazand. Madalya alan sporcular: Muhammed Emin Balta 1 altn madalya, Ecem Naz Erta 1 altn madalya, Zelal engül 1 altn madalya, brahim Halil Bodur 1 gümü madalya, Dilek Erol 1 gümü madalya, Yusuf Atl 1 gümü madalya, Übeydullah Baskn 1 bronz madalya ve Elif ilan Can 1 bronz madalya. Diyarbakr Gençlik ve Spor Kulübü Kick Boks Takmndan katlan 4 sporcu 2 kategori mücadelesi sonunda elde edilen madalyalar ve kazanan sporcular öyle: Güney Yakar gümü madalya, Nesrin Demir bronz madalya, Diyarbakr Kayapnar Halk Eitim Spor Kulübü sporcusu Muhammed Arslan 1 gümü ve 1 bronz madalya ald.

Ana Sayfaya Git