Çınar’da Spor Seferberliği

Çınar Kaymakamlığı,ilçede çeşitli branşlarda faaliyet gösteren sporculara malzeme yardımında bulunarak yüzleri güldürdü. Kaymakam Kaya,”İlçemizde sporun gelişmesi için maddi ve manevi katkı sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Haberler 29.12.2017 - 11:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn çnar ilçesinde kaymakamlk çeitli branlarda faaliyet gösteren Gençlik Spor Kulübünün basketbol ve voleybol takmlarna malzeme destei salad. Kaymakamln desteinden çok sayda sporcu faydaland. Daha önce de ilçedeki okullara ve sporculara malzeme destei salayan Kaymakam Kayann bu tutumu antrenörleri,sporcular ve velileri sevindirdi.

Bu desteklerin devam edeceini vurgulayan Kaymakam Kaya,her zaman çocuklarmz eitim ve sportif alanda destekleyeceiz.Amacmz ilçemizde sporun hak ettii yere gelmesini salamaktr dedi.

lçe Müdürü Baydan Kaymakama Teekkür

lçe spor müdürü Mehmet Ylmaz Bay ise göreve geldii günden bu yana spora verdii destekle dikkat çeken kaymakam Selami Kayaya teekkür etti. Bay,lçemizde çok ciddi oranlarda genç nüfüs var. çocuklarmz ve gençlerimiz hem spora yatkn,hem de sporu seviyor. Önemli bir sporcu potansiyeline sahibiz. Bu nedenle salanan bu destekler ve malzeme yardm çok önemli. Sayn kaymakammz bu konuda çok hassas ve ilgili. Göreve geldiinden beri sporculara,spor yapmak isteyen gençlere destek salyor diye konutu.

Ana Sayfaya Git