Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Üzülmez: Asla pes etmeyeceğiz

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, "Zirve yolunda asla pes etmedik, etmeyeceğiz" dedi.

Haberler 15.12.2017 - 09:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Teknik direktör brahim Üzülmez, çok basit puanlar kaybettiklerini belirterek, geride kalan haftalara bakldnda 4 ya da 5 puan daha alnabileceini söyledi.

Üzülmez, Geçen haftaki Giresunspor maçna iyi balamamza ramen maalesef kaybettik. Futbolda en azndan rakiplerinize kaybetmemeniz gerekiyor. Bu hafta da rakip Ümraniyespor. Yine zirve mücadelesi içinde olan bir takm. Ev sahibi olma avantajn deerlendirerek kazanmamz gereken bir maç. Kaybettiimiz fazla bir ey yok. Kayplara ramen zirvenin takibindeyiz dedi.

BU DIARIDAN GÖRÜNDÜÜ GB DEL

Baz oyuncularnn bireysel hatalardan arnma noktasnda ciddi sorunlar yaadn vurgulayan Üzülmez, unlar söyledi:

Diyeceksiniz ki hocam neden oynatyorsun? Baktnz zaman elimizde çok fazla seçenek yok. Biz beklentilerin ne olduunu, hedeflerin ne olduunu biliyoruz. Bazen kadro seçimi noktasnda o kadar zorlanyorum ki. 25 kiilik bir ekibe sahibim ama çok fazla ayn mevkide ayn özellikte oyuncularmz var. Bir tek seçeneim olduu mevkiler de var. Bu sefer eletiriler olabiliyor ama bu i dardan göründüü gibi deil. çerde bu i daha farkl. Eletirilere son derece sayglyz. Bu oyuncu grubunun devre aras takviyelerle bu kenti, bu takm zirveye tayacana inanyorum. Bu inancm hiçbir zaman bitmedi, bitmeyecektir. Zirve yolunda asla pes etmedik, etmeyeceiz. Sonuna kadar yolumuza devam edeceiz. unu da kabul etmek gerekir ki, baz hatalardan arnmadmz sürece sknt yaarz.

Ana Sayfaya Git