Çaykur Rizespor'da şuta karşı savunma önlemi!

Spor Toto Süper Lig'de cumartesi akşamı sahasında Galatasaray’ı konuk edecek olan Çaykur Rizespor’un teknik direktörü Hikmet Karaman, etkili şutlara karşı savunmasını özel olarak çalıştırdı.

Haberler 02.11.2015 - 16:35 Son Güncelleme : 02.11.2015 - 16:35

Mehmet Cengiz Tesislerinde Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdüren çaykur Rizesporda sakatlığı nedeniyle yurt dışında tedavi gören Sylvestrenin dışında tüm futbolcular hazır bulundu. Hikmet Karaman, antrenmandan önce sahada futbolcularıyla bir toplantı gerçekleştirdi.

İNANIN çOCUKLAR

Oyuncularına Galatasaray maçının önemini anlatan tecrübeli çalıştırıcı, rakiplerini yenecek güçte olduklarını, oyuncularının da buna inanmasını istedi. Antrenör Roland Kochun yaptırdığı kondisyon hareketleri ile başlayan antrenman, daha sonra taktik ağırlıklı çalışma ile devam etti.

SAVUNMAYA 3 OYUNCU İçİN UYARI

Hikmet Karaman, savunma oyuncuları ile özel olarak ilgilendi. Galatasarayın etkili şut atan oyuncuları Wesley Sneijder, Burak Yılmaz ve Selçuk İnana karşı önem olarak kaleye yöneldikleri zaman şut atmalarına izin verilmemesini istedi.

Savunma oyuncularını birebir şut atmaya yönelen oyunculara karşı çalıştıran Karaman, bu konuda dikkatli olmalarını istedi. Antrenman daha dar alanda pas ve taktik ağırlıklı top çalışması ile sona erdi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır