Cengiz Ünder için servet!

Türk futbolunun parlayan yıldızı Cengiz Ünder, Avrupa’nın da dikkatini çekmeyi başardı... Hollanda'nın köklü kulüplerinden PSV Eindhoven, 20 yaşındaki futbolcu için kesenin ağzını açmaya hazırlanıyor.

Haberler 21.06.2017 - 09:57 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Habertürkün haberine göre; hem Medipol Baakehir hem de Milli Takm formas altnda l l parlayan 20 yandaki sol kanat oyuncusu PSVnin ilgisini çekti.

Hector Morenoyu 5.7 milyon Euro bonservis bedeliyle Romaya satan PSVnin toplamda 10 milyon Euroluk bir transfer bütçesi oluturduu ve bu bütçeyle hücuma önemli bir genç yetenek transferini planlad kaydedildi.

PSV Genel Menajeri Marcel Brandsn öncelikli hedefinin, bir dönem Galatasarayn da listesine giren Hirving Lozano olduu ifade edilirken, alternatif plann ise Cengiz Ünder olduu yazld.

Hollanda devinin Lozanoda yaanabilecek bir olumsuzluun ardndan Cengiz için Baakehir kapasn çalaca vurguland.

Devler Ligi elemelerine katlm hakk kazanan stanbul ekibinin Cengizi brakmak istemedii örenilirken, Abdullah Avc Cengizin 1 sene daha takmda kalmasnda fayda var demiti.

Geçen sezonun banda 700 bin Euro bedelle Altnordudan alnan Ünder, bulduu ans çok iyi deerlendirdi.

43 resmi maçta 9 gol atp 8 de asist yapan Cengiz Ünder, deerini 15e katlayp 700 bin Euroluk bonservis bedelini 10 milyon Euroya çkard.

Ana Sayfaya Git