Cenk Tosun: Benfica maçından sonra 3-4 gün uyumadım

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton'da forma giyen milli futbolcu Cenk Tosun, Koray Palaz'ın sosyal medya hesabında yaptığı canlı yayına katılarak kendisiyle ilgili bilinmeyenleri anlattı.

Haberler 01.04.2020 - 10:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

En sevdii sanatçlardan en iyi anlat oyunculara, en sevdii yemekten neden 23 numara giydiine kadar birçok soruyu yantlayan Cenk Tosunun açklamalarndan öne çkanlar u ekilde:

- En çok sevdii sanatçlar: Sezen Aksu, Ebru Günde, Yldz Tilbe, brahim Tatlses, Sla

- Teknen olsayd ad ne olurdu: Tosun Paa

LK ALDIIM FORMA, BEKTA FORMASIYDI

- lk ald forma: Beikta formas. Babamn bir arkada vard, hasta bir Beiktal. Beni Beiktal yapan da o. Hangi isim ve numara vard hatrlamyorum ama Sergen Yalçn olabilir.

- Maç öncesi ritüelin var m: Takm otobüsüyle stada giderken en son eim ve babam görüntülü ararm, çocuklar görürüm, babam görürüm, onlarn duasn alp öyle çkarm maça

OLUMUN FUTBOLCU OLMASINI STERM

- Olunun futbolcu olmasn ister misin: sterim. Srtnda neden Tosun, 23 numaral formayla oynamasn? Oynamas beni çok mutlu eder.

- Neden 23 numara: Gaziantepspora devre aras gelmitim, çok seçenek yoktu. En çok houma giden 23 numarayd. Michael Jordan, David Beckham gibi isimler giyiyordu. lk sezonum da iyi geçince uurlu numaram olarak geçti.

- Hangi futbolcualrla ayn takmda olmak isterdin: Zinedine Zidane. Ronaldinho. Brezilyal Ronaldo.

HAYATIMIN EN MUTLU GÜNLERNDEN BRYD

- Benfica golü sonras neler yaadn: 3-4 gün uyumadm, ben bunu nasl yaptm diye. Hayal gibi geliyordu. ampiyonlar Ligi çok büyük bir turnuva. Böyle bir turnuvada böyle bir gol atmak muhteemdi. Hayatmn en mutlu günlerinden biriydi galiba.

- Ronaldo mu, Messi mi: Bence Ronaldo.

PREMIER LGDEK EN Y OYUNCU DE BRUYNE

- Premier Ligdeki en favori oyuncusu: Kevin De Bruyne.

- Premier Ligde en yakn olduu takm arkadalarn: Evertondan Stekelenburg, Coleman, Crystal Palacedan Van Anholt.

- Beiktatan en çok kimi özledin: Atnç, Necip, Ouzhan, Olcay, Tolga Zengin, Caner. Hem saha içi, hem saha dnda hep birlikteydik, bir aile gibiydik.

GALATASARAY MAçINA çIKARKEN ÜZERMDE GERGNLK VARDI

- Galatasaray - Beikta maç ans: çaramba günü düünüm vard. Cumartesi de Galatasaray ile çok kritik maça çkacaktk. Maça çkarken üzerimde gerginlik vard, yenilirsek ihale bana kalr diye. Oyuna sonradan girdim, topu Mario Gomeze çkarttm, o da golü att. Orada Oh be dedim. Galatasaray ilk devrede baya bir gol kaçrmt, çok korkmutum (Gülerek).

En sevdiin yemek: Mant

Ana Sayfaya Git