Cenk Tosun’a astronomik teklifler yağıyor

Bu sezon Beşiktaş’ın başarısında büyük rol oynayan oyuncuların başında gelen Cenk Tosun’a Avrupa ve Çin’den astronomik teklifler yağıyor. 25 yaşındaki yıldız için yıllık 8 milyon euro, Beşiktaş’a da 20 milyon euroluk teklif geldiği iddia edildi.

Haberler 04.03.2017 - 16:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bu sezon ortaya koyduu performansla hem Beikta srtlayan, hem de kariyerini daha da parlatan milli yldza teklif yayor.

Siyah-beyazl forma altnda gol krallna koan Cenk Tosunu iki ngiliz kulübü; West Ham ile Norwich City yakn takibe alsa da özellikle çin kulüplerinin devre arasnda önerdii astronomik rakamlar dudak uçuklatt. 25 yandaki yldz için yllk 8 milyon euroya çkld, Beiktaa ise 20 milyon euro önerildi. Yönetim, Cenki kaybetmek istemedi, sezon sonu gelin mesajn verdi.

Beikta ile bu sezon yldzn yeniden parlatan Cenk Tosunun ksmeti de açld. Milli oyuncu, uzun süredir ngiliz kulüplerinin radarnda olsa da çinlilerin de transfer için kesenin azn açt örenildi.Cenk Tosunu öncelikle Slaven Bilicin youn takibi dikkat çekiyor. Bleacher Reportta bir köe yazs kaleme alan Dean Jones, Bilicin Beiktatan eski örencisi Cenk için scout ekibi görevlendirdiini ifade etti. West Hamn direkt forvet oynayabilecek bir oyuncunun eksikliini yaad ve 25 yandaki yldzn takibe alnd aktarld. Buna göre West Ham menajeri Slaven Bilic, ihtiyac olan forvet tipinin Cenk Tosun olduunu kararlatrd kaydedildi.

Kaynak: Fanatik

Ana Sayfaya Git