Çermikspor'a transfer olan 2 Kolombiyalı futbolcu için tercüman bulundu

Diyarbakır’da bu sezon Süper Amatör Lig'de mücadele edecek Çermikspor, Kolombiya'dan transfer edilen Luis Alberto (21) ve Diego Alejandro'nun (22) iletişim sorununu çözdü.

Haberler 12.08.2018 - 12:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda bu sezon Süper Amatör Ligde mücadele edecek çermikspor, Kolombiyadan transfer edilen Luis Alberto (21) ve Diego Alejandronun (22) iletiim sorununu çözdü. lçede spanyolca bilen olmad için cep telefonu uygulamasyla iletiim kurulan iki futbolcunun tercümanln, çüngü ilçesinde bir okulda müdür yardmcl yapan Ahmet Bozkaplan, ücretsiz yapacak.

Kolombiya Premier A Liginde mücadele eden Deportes Tolima takmnda oynayan orta saha oyuncusu Luis Alberto ve Kolombiya Premier B Liginde mücadele eden Cucuta Deportivo takmndan stoper Diego Alejandro, 1inci Amatör Ligden Diyarbakr Süper Amatör Ligine yükselen çermikspora transfer oldu.

Futbolcularn transfer ve alacaklar yllk ücretlerini çermik Belediye Bakan ehmus Karamehmetolunun karlayaca belirtildi. Bugün, Karamehmetolunun da katld törenle iki futbolcu ile resmi sözleme imzalad. Törende konuan çermik Belediye Bakan ehmus Karamehmetolu, amaçlarnn ilçelerinin tantmn en iyi ekilde yaparak, futbol takmna da baar getirmek olduunu söyledi. Bakan Karamehmetolu, öyle dedi:

çermikspor olarak hedefimiz Bölgesel Amatör Lige (BAL) yükselmektir. Bu kapsamda hiçbir fedakrlktan kaçnmayacaz. Bu takm, sadece ilçede yaayanlarn deil, ilçe dnda, yurt dnda yaayan tüm çermiklilerin takmdr. El birlii ile takmmza sahip çkmalyz. Geçen sezon olduu gibi bu sezon da takmmzn yannda olup, her türlü maddi ve manevi destei salayacaz. çermiksporumuzu üst liglere tamak için ne gerekiyorsa yapmaya hazrz. Bugün transfer ettiimiz iki Kolombiyal futbolcu ile resmi sözleme imzaladk. lçemize hayrl olsun. Bu kapsamda önümüzdeki ay yurt dna çkarak, hemehrilerimizle biraraya geleceiz ve çermikspor için gerekli destei salamaya çalacaz.

TERCÜMAN SORUNU çÖZÜLDÜ

Dier taraftan, ilçede spanyolca bilen olmad için cep telefonu uygulamasyla iletiim kurulmaya çallan Kolombiyal Luis Alberto ve Diego Alejandro için tercüman bulundu. çüngü ilçesine bal Yukar eyhler köyü okulunda müdür yardmcl yapan Ahmet Bozkaplann, gönüllü olarak iki futbolcunun tercümanln yapaca belirtildi.

Ana Sayfaya Git