Çetin konuştu

Amedspor’daki durumu hala belirsiz olan Abdullah Çetin, boş sözleşmeye imza attığı halde hem geçen sezonki alacaklarının verilmediğini hem de bu sezon için mağdur edildiğini söyledi. Çetin yaşananları şöyle anlattı.

Haberler 23.07.2017 - 10:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bugüne Kadar Hep Sustum

Bugüne kadar hep sustum taki kulübüm bugün yapt açklamaya kadar. Görünü o ki kulübüm beni zan altnda birakt. Amedspor ismini laf gelememesi için sustum .

Dorudur ben Amedsporla görümeye gittim.Geçen sene ne skntlar içinde olduumuzu en iyi bilenlerdenim .Bana geçen ylki anlamamdan aa rakam söylendi .Ben de hiç düünmeden kabul ettim. Dier futbolcular ve transferlerle görüülecek sonra durumun belli olacak dediler.Bunu da yok demedim.Sonra örendim bakalaryla öyle rakamlarla anlalyor ki benimki onlarn yannda çerez kalyor.

Oysa ben hiç bir zaman Amedsporla pazarlk etmedim onlar ne dediyse bam üstüne dedim görümem en fazla 5 dakika sürdü.Bu takma ne verdiklerim ortadadr kesinlike mevzu para deildir .Bu ekilde olunca ortaya bana verdikleri deer çkyor .Sonra bu laf dedim;Ben 50 milyara oynayacam dier arkadalar da 200 milyara oynasn kabul etmeyen namerttir .Amedsporu gerçekten seven futbolcunun yapmas gereken budur. Bunu da onlar kabul etmedi.

Diyarbakrspor Hariç Herkese Gidebilirsin

Ben kulüple ikinci sefer görümeye gittim.Bana bu artlarda eninle anlaamayacaz dediler.Ben de doudaki takmlarla görütüm. Hatta yurt d takmlaryla görütüm.Bu da benimle anlaamadklar için en doal hakkmdr.En son Sal günü sabah 4e kadar bakann bürosunda oturduk görütük .Hatta basndan ve taraftardan bir abimiz de vard. Yönetim kurulu ald karar ile bana ,bu sene seni kiralk vereceiz dediler .ama bi artla Diyarbakirspora gitmeyeceksin dediler.Ben de bunu kabul etmedim .Dedim ki iki kulüp arasnda sknt var,bar elçisi olaym fakat bunu kabul etmediler. Cizrespor benim mevkime transfer yaptn söyledi,Diyarbekirspor benim memleketimin takmdr neden gitmeyeyim.

Nereye Gideceime Ben Karar Vereyim

Benim paraya deer vermediimi herkes bilir .Ben bir bir futbolcu gibi görümede 5 milyarn hesabn yapmadm yapmam da. Oynadm 4 sene içinde burdan aldm miktarn 2 kat teklifler geldi düünmeden reddettim .Hattta Dalkurd kulübü geçen sezon ceza aldmda teklif etti,bana transfer kad gönderdi ben de onu bakana gönderdim ama kaptanmz ehmus abi rahmet edince hiçbir yere gitmeyi düünmedim.

Bana yaplan bu hakszl göz ard edemezdim .Benim tek istediim deerdi ha nedir halk bana deerimi harbiden verdi onlara minnettarm. Demesinler para için yaptn. Bu olaylardan dolay aramza soukluk girdi.Ben lafmn arkasndaym .Yine diyorum ben 50 alacam onlar 200 u kabul edecekler mi?. Ben bu kulübe gelirken bonservis ödenmedi uan benden bonservis isteniyor.Ben srail l takmna gitmiyorum ki. Beni i kiralk vereceklerini ilettiler o zman gideceim takma da ben karar vereyim.

Ana Sayfaya Git