Ceylanlar, ilk provada moral buldu

Şanlıurfa Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden Ceylanpınar Belediye Spor, yeni sezon öncesi yaptığı ilk hazırlık maçında Akçakale Belediye Spor'u 2-1 mağlup etmeyi başardı.

Haberler 26.09.2017 - 08:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Süper Amatör Liginin köklü takmlarndan olan ve bu sene tamamen ampiyonlua odaklanan Ceylanpnar Belediye Spor, 2017-2018 sezonu öncesi Akçakale Belediye Spor ile hazrlk maç yapt. Akçakale lçe Stadnda oynanan maç sportmenlik ve centilmenlik çerçevesinde geçti. Maça iki tarafta hzl ve istekli balad. Maçn ilk dakikalarnda Ceylanpnar Belediye Spor, Akçakale ekibinin sahasnda tehlikeli ataklar gelitirse de skor tabelasn deitiremedi. Akçakale Belediye Sporda yakalad frsatlar deerlendiremeyince, ilk yarda taraflar soyunma odasna 0-0 beraberlikle gitti.

MORAL BULDULAR

Hakemin ikinci yary balatan düdüünden sonra ise, sahaya bambaka bir Ceylanpnar Belediye Spor çkt. Dakikalar 64ü gösterirken, hakem Ceylanpnar ekibinin lehine penalt verdi. Topun bana geçen Musa Kaya 65inci dakikada penaltdan att golle takmn 1-0 öne geçirdi. Akçakale ekibi yedii golün okunu üstünden çabuk att ve 75inci dakikada skor tabelasn 1-1 yapan golü buldu. Maçn bu ekilde bitecei düünülürken, 83üncü dakikada takmn yldzlarndan Eyüp Boz sahneye çkt ve durumu 2-1 yaparak Ceylanlar bir kez daha öne geçirdi. Bozun att bu gol, ayn zamanda maçnda skorunu tayin etti. Ceylanpnar Belediye Spor yeni sezon öncesi yapt ilk hazrlk maçnda sahadan 2-1 galip ayrlmay bildi.

SÜPER AMATÖR LG

Öte yandan Süper Amatör Ligi Ekimde start alacak. Ceylanpnar Belediye Sporda ligin ilk haftasnda anlurfa Büyükehir Belediye Spor ile kar karya gelecek. Ayn zamanda Ceylanpnar ekibi sezon öncesi bir maç daha yapmay düünüyor. Yaplacak maçta rakip henüz netlik kazanmazken, Nizip Spor ya da Mardin Spor ile maç yaplmas planlanyor.

Ceylanpnar Belediye Spor Teknik Direktörü Ferhan çelik, yaptklar ilk hazrlk maçnda galip gelmenin sevincini yaadklarn ifade ederek, 2017-2018 sezonu öncesi hem fizik gücümüzü ölçmek hem de eksiklerimizi görmek açsndan güzel bir karlama oldu. Öncelikle oynadklar futbol ve aldklar sonuçtan dolay örencilerimi de kutluyorum. Akçakale Belediye Sporda ligin güçlü ekiplerinden, deplasmanda böyle bir galibiyet almak elbette bizi fazlasyla motive etti. Ama daha yolun bandayz yeni transferlerin de takma uyum salamasyla beraber daha güçlü bir Ceylanpnar Belediye Spor izleyeceimizi düünüyorum. Rakip Akçakale Belediye Spora da centilmenliklerinden ve misafirperverliklerinden dolay teekkür ediyorum dedi.

Ana Sayfaya Git