Ceza Yağdı

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Amedspor ve Diyarbekirspor’a ceza yağdırdı. Amedspor’lu Furkan Yaman’a 4 maç ve Diyarbekirspor teknik direktörü Selahattin Dinçel’e de 2 maç men cezası uygulandı. İki kulübe ayrıca toplam 20 bin 500 TL para cezası verildi.

Haberler 21.09.2019 - 11:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK),Diyarbakr takmlarna ceza yadrd. Kurul,Amedspor ve Diyarbekirspora para cezasnn yan sra teknik adam ve futbolcularna da ceza kesti.

PFDK,Hacettepespor maçnda taraftarlarn neden olduu saha olaylarndan dolay Amedsporu 12 bin TL para cezasna çarptrd.

Kurul, ayn maçta krmz kart gören Amedsporlu futbolcu Furkan Yamana rakip takm sporcusuna yönelik iddetli hareketi nedeniyle 4 resmi müsabakadan men ve 4 bin TL para cezas verdi.

Diyarbekirspora ve Dinçele Ceza

PFDK, Diyarbekirspora da ceza yadrd. Halide Edip Advarspor karlamasnda taraftarlarnn neden olduu saha olaylar nedeniyle Yeil-Krmzl kulübe 3 bin TL para cezas uyguland.

Ayn müsabakada Diyarbekirspor teknik sorumlusu Selahaddin Dinçelin, rakip kulüp bakanna yönelik hakareti nedeniyle 2 resmi müsabakada soyunma odasna ve yedek kulübesine giri yasa ve 1500 TL para cezas ile cezalandrlmasna karar verildi.

Ana Sayfaya Git