Cezaevi futbol turnuvası sona erdi, şampiyon 4 Nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu

Diyarbakır’da, Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Recep Gümüş adına düzenlenen futbol turnuvası final karşılaşmasıyla sona erdi. 4 Nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu, şampiyonluğa uzanan taraf oldu.

Haberler 15.12.2021 - 09:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR - Diyarbakrda, Açk Ceza nfaz Kurumu Müdürü Recep Gümü adna düzenlenen futbol turnuvas final karlamasyla sona erdi. 4 Nolu T Tipi Kapal Ceza nfaz Kurumu, ampiyonlua uzanan taraf oldu.

CEZAEV FUTBOL TURNUVASI

Diyarbakrda 2018 ylnda kalp krizi sonucu hayatn kaybeden Açk Ceza nfaz Kurumu Müdürü Recep Gümü adna düzenlenen futbol turnuvas pandemi nedeniyle iki yl aradan sonra balad. 6 Kasmda balayan turnuvaya Açk ve Kapal Cezaevinden 18 takm katld. Final maçnda ampiyonlua uzanan taraf Açk Ceza nfaz Kurumununu 7-4 yenen 4 Nolu T Tipi Kapal Ceza nfaz Kurumu oldu.

4 NOLU T TP KAPALI CEZA

Geleneksel olarak her yl gerçekletirilen futbol turnuvalarna yaklak 2 yldr pandemi nedeniyle ara verdiklerini söyleyen 4 Nolu T Tipi Kapal Ceza nfaz Kurumu Müdürü Anl Beceren, bu süreç boyunca ceza infaz kurumu personellerinin pek çok sosyal ve kültürel aktiviteden uzak kaldn belirtti.

Beceren, Hem moral ve motivasyon adna hem de personellerin bütünlemesi anlamnda çok önemli bir turnuva oldu. Böyle güzel ve anlaml bir turnuvada ceza infaz kurumumuzun ampiyon olmas da ayrca beni gururlandrd. Turnuvaya katlm gösteren ve destekleyen tüm ceza infaz kurumu personellerimize, idarecilerimize ve savclarmza çok teekkür ediyorum dedi.

Ana Sayfaya Git