Cezayı Taraftar Ödeyecek

PFDK,kötü tezahürattan dolayı Amedspor’a para cezası verdi,en büyük tepki taraftar grubu Direniş’ten geldi. “Bunlar taraftar değil provokatör” diyen grup,cezayı grup olarak ödeyeceklerini açıkladı.

Haberler 12.11.2016 - 09:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), geçen hafta oynanan Fatih Karagümrük maçnda yaanan kötü ve çirkin tezahürat olaylarndan dolay Amedspora 4 bin TL para cezas verirken bu defa tepkinin hedefi TFF deil provokatörler oldu.

Cezann kendini bilmez birkaç provokatör yüzünden verildiine iaret eden taraftar grubu Direni, cezaya neden olan sözde taraftarlara sert tepki gösterdi. Geliri olmayan kulübe kimsenin zarar vermeye hakk olmadn belirten grubun açklamasnda,tüm uyarlara ramen küfreden kiilerin iyi niyetten uzak olduu kaydedildi.

Bu Kiileri stemiyoruz

Bundan sonraki süreçte taraftarlarn çok daha duyarl olmas gerektiinin altn çizen açklamada,taraftarlardan spor d amaçlarla maçlara gelen kiilerin zarar verici davranlarna engel olmalar istendi. Açklamada,Türkiyede bir ilk ve örnek olmas için verilen para cezasnn dernek üyeleri tarafndan toplanacak paralarla ödenecei kaydedildi. Açklamada bu gibi da davranlarla bilerek veya bilmeyerek ampiyonluk yolunda kulübün önüne engeller çkarld da vurguland.

Taraftar grubu Direni,bundan sonraki maçlarda dernek olarak baz önlemler alacaklarn da dile getirdi.

Ana Sayfaya Git