Çim hokeyciler Fransa yolunda

Türkiye Hokey Federasyonu Başkanlığı’nın 2012 yılı faaliyet programında yer alan Muğla’daki Türkiye Şampiyonası’nda başarılı olarak milli takıma alınan Diyarbakır Gençlik Spor Kulübü sporcuları Ramazan Aydın ve kaleci Eyüp Yaşar Fransa’da yapılacak Avrupa U16 Şampiyonası’nda milli formayı terletecek.

Haberler 04.07.2012 - 11:14 Son Güncelleme : 04.07.2012 - 11:14

4-8 Temmuz Tarihleri Arasında Fransanın Chatenay şehrinde yapılacak şampiyonada Türkiyenin grubunda Fransa,İsviçre ve Azerbaycan olacak.

Şampiyona öncesinde Malatya ve Gaziantepte kamp yapan milli takım bugün Fransaya gidecek.

KOYUN :BAŞARI HEPİMİZİN

Çim hokeyi milli takım antrenörü Veysi Koyun, Çim hokeyi milli takımında benimle birlikte 2 sporcumuzun olması Diyarbakır için mutluluk vericidir bizlere desteklerini esirgemeyen Vali Mustafa Toprak , Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdullatif Umuta ,Gençlik Spor Kulüp Başkanı Vedat Günele ve Diyarbakır iline ayrı bir değer veren her zaman yanımızda olan çalışmalarımızı onurlandıran Çim Hokeyi Federasyonu Başkanı Sadık Karakana ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. diye konuştu.

Ana Sayfaya Git