Çınar’da Okul Sporları Şöleni

Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde 700 öğrencinin katılacağı okul sporları müsabakaları yapılacak. Müsabakalara katılan öğrencilere malzeme yardımı yapan Kaymakam Selami Kaya,Çınar’ı sporla ve sosyal etkinliklerle anılan bir ilçe haline getirmek istediklerini söyledi.

Haberler 28.11.2017 - 09:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çnar,bundan sonra olumsuzluklarla deil,spor ve sosyal aktivitelerle anlacak. Bu sözlerin sahibi 2 ay önce çnarda göreve balayan Kaymakam Selami Kayaya ait. lçede göreve balad tarihten beri sportif ve sosyal faaliyetlere arlk veren Kaymakam Kaya,ilçede 2017-2018 sezonu okul sporlar enliinin startn verdi. Gençlik Hizmetleri Ve Spor l ve lçe Müdürlüklerinin organizasyonunda yaplacak enliin açl törenine katlan Kaya,müsabakalara katlacak 700 örenciye spor malzemesi datt. Kaya,müsabakalara katlacak okul ve örencilere her türlü destei salayacaklarn ifade ederek çnar sporla ve kültürel faaliyetlerle anlan bir ilçe haline getirmek istediklerini söyledi.

Sporu Ve Eitimi Bir Arada Yürütün

Özellikle köy okullarmzn bu tür organizasyonlara itirak etmesi bizleri son derece mutlu etmektedir diyerek sözlerini sürdüren Kaya,çocuklardan spor ve eitimi bir arada yürütmelerini istedi. Kaya,lgili arkadalara gerekli talimatlar verdim.Okullarmza spor malzemesi destei konusunda gerekli çalmalar yaptk. çocuklarmz en iyi artlarda derslerini görmeli ve sportif anlamda gerekli imkanlar salanarak organizasyonlara itiraklerini salamalyz.Bu anlamda çnar Kaymakaml olarak bize düen ne varsa gerekli destei vereceiz dedi.

Turnuvalara katlan okullarn temsilcileri de hem yaplan organizasyonlar hem de spor malzemeleri için Kaymakam Selami Kaya ve ilgili kurumlara teekkür ettiler.

Ana Sayfaya Git