Cizre için kilometrelerce pedal çevirecek

Sporcu Ramazan Değer, Cizre'nin tanıtılması ve medyada güzelliklerle anılması için kilometrelerce pedal çevirecek.

Haberler 21.08.2017 - 01:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Deer, 30 yldr stanbulda yaadn ve bisiklet sevdals olduunu söyledi.

Bisikletin hayatnn deimez bir unsuru olduunu ve 15 yldr bisiklet kullandn dile getiren Deer, Bir gün, bugüne kadar stanbuldan Cizreye bisikletle giden olmad aklma geldi. Bunun üzerine bisikletimle Cizreye gitmeye karar verdim. dedi.

Deer, uzun yolculuk öncesinde ciddi bir hazrlk yaptn, uzun antrenmanlarla kendisini bu yolculua hazrladn ifade ederek, öyle devam etti:

Bisiklet benim en büyük hobim. Bisiklet sürmeyi çok seviyorum. Bu hobi mi de sürdürmek için Cizreye bisikletimle gitmek istedim. Ben hem spor için hem de örnek olmak için bisikletimle Cizreye kadar gideceim. Herkese bisiklete binmeyi tavsiye ediyorum. Spor çok güzel bir alkanlk. Spor insan kötülüklerden koruyor.

- Bisiklet turuyla Cizreyi tantmak istiyorum

Cizreye yaklak 1 haftada varmay hedeflendiini vurgulayan Deer, Amacm memleketime gitmek. rnakn, Cizrenin kötü bir algs var. Ama bu kesinlikle öyle deildir. Cizre çok güzel bir yer. Herkesin oraya gitmesini tavsiye ediyorum. Bisiklet turumun asl amac da Cizreyi tantmak. Turistlerin oraya gelmesini, herkesin oralar görmesini istiyorum. diye konutu.

Deer, rnakn, Cizrenin olumsuzlukla deil sporla turizmle anlmasn istediini vurgulad.

Bisiklet turuna bugün Taksimden balayacan dile getiren Deer, Yol güzergahm ise zmit, Bolu, Ankara, Aksaray, Adana, Gaziantep, anlurfa, Mardin ve Cizre olacak. Tek amacm Cizrenin tantlmas. 1600 kilometrenin üzerinde pedal çevirerek kendi rekorumu da krmak istiyorum. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git