Cizreli küçük futbolcular, İspanya'da Türkiye'yi temsil edecek

ŞIRNAK'ın Cizre ilçesinde 22 futbolcu adayı çocuk, İspanya'nın Barselona kentinde 13-19 Ekim 2018 tarihleri arasında düzenlenecek Costa Brava Futbol Turnuvası'na katılarak Türkiye'yi temsil edecek.

Haberler 16.09.2018 - 10:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Uluslararas Yetenek Avclar Futbol Akademisi, Cizre ilçesinde 13-14 ya grubu çocuklarn katmyla yapt elemelerde baar salayan 22 çocuk, Barselonada düzenlenecek turnuvaya katlm salayarak, Türkiyeyi temsil edecek. 13-19 Ekim tarihleri arasnda düzenlenecek olan Costa Brava Futbol Turnuvasna katlacak 22 çocuk, önce stanbula götürülerek Galatasaray ve Fenerbahçe kulüplerinin alt yapsnda hazrlklarn yapacak.

spanyadaki turnuvada 64 ülkenin yaracan anlatan Cizre Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Faik Arcan, Türkiyeyi sadece Cizreli çocuklarn temsil edeceini söyledi. Antremanda örencileri ziyaret eden Kaymakam Arcan, burada yapt konumada unlar söyledi:

lçemizde önemli bir örenci potansiyelimiz var. Neredeyse nüfusumuzun üçte birinden fazlas bu güzel çocuk ve gençlerimiz oluturuyor. Onlar olumlu anlamda motive edebilmek içerisinde sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleri de bizler destekliyoruz. UEFAnn düzenledii, Gençlik ve Spor Bakanlmzn destekledii bir güzel projeyi de ilçemizde görmekten mutluluk duyuyoruz. Bu güzel çocuklar spanyada yaplacak turnuvada hep beraber izlemi olacaz. Yetkililere destekleri için teekkür ediyorum.

Ana Sayfaya Git